Dagmāra Legante atklāj sava slaidā auguma noslēpumu

tautaruna.lv 22.aprīlis 2021, 10:30
 
Vladislavs Proškins/F64
TV personība un fotogrāfe Dagmāra Legante atklājusi, kas viņai palīdz izskatīties un justies labi, vēstīts Aivas Alksnes materiālā "Mana veselīgas dzīves formula" žurnālā "Ieva".

Dagmāra norāda, ka neatbalsta ātrās diētas, jo tās ne pie kā laba nenoved. Daudz drošāk ir pamazām uzsākt veselīgu dzīvesveidu un pie tā arī turēties.

"Man ir svarīga gan mana veselība, gan mans izskats, gan labsajūta, un lielā mērā to nosaka uzturs, " pauž Legante.

Viņa atklāj, ka izvēlas pēc iespējas svaigākus un dabīgākus produktus, bet ir pilnībā atteikusies no ātrajām uzkodām un ēdieniem, kas nopērkami pusgatavi. Tāpat viņa vienmēr ēd brokastis, pusdiena sun vakariņas.

Dagmāra nav saldummīle, taču mēdz sevi palutināt ar gabaliņu melnās šokolādes.

Tāpat Legante cenšoties pēc iespējas vairāk staigāt un skriet, taču sevi nemokot- ar četriem kilometriem pa parku pilnīgi pietiekot. Lai nenokarātos āda, Dagmāra stiprina muskuļus, regulāri vingrojot ar hantelēm un svara bumbām.

Rītus TV raidījumu vadītāja uzsākot ar kontrastdušu, kas palīdzot arī pamosties.

Dagmāra Legante-Celmiņa (43) ir latviešu aktrise, humoriste, TV raidījumu vadītāja, modele un fotogrāfe.

Legante ir piedalījusies vairākos LNT humora un dažādos citos šovos ("Ak, kungs", "Savādi gan", "Mūzikas stunda", "Kāpēc ne!"). 2004. gadā viņa kļuva par TV šova "Baltijas Džungļu zvaigzne" pirmās sezonas uzvarētāju. Šova finālā Dagmāra Legante pārspēja Renātu Ražnauskieni no Lietuvas un Koitu Tomi no Igaunijas. 2008. gadā kopā ar Oļegu Kuzņecovu piedalījās TV3 šovā "Dejo ar zvaigzni 2", taču tika izbalsoti no šova. 2010. gadā kopā ar Normundu Rutuli vadījusi talantu šovu "O!Kartes akadēmija".

Dagmāra Legante aktrises karjeras laikā ir spēlējusi divās Dailes teātra izrādēs: "Petras fon Kantas rūgtās asaras" (2003), "Lodes pār Brodveju". Tāpat ir filmējusies Jāņa Streiča 2010. gada filmā "Rūdolfa mantojums".

Precējusies ar uzņēmēju Normundu Celmiņu. 2010. gada 8. oktobrī viņiem piedzima meita Šarlote, bet 2013. gada novembrī viņu otrā meita Odrija.

Kopā ar Justu Sirmo vadīja konkursu Supernova 2018, bet 2019. gada Supernonovas konkursu vadīja kopā ar Ketiju Šēnbergu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:26

Jaunākās diskusijas