Pugačovas un Kirkorova mājkalpotāja atklāj patiesību par slavenībām

tautaruna.lv 22.aprīlis 2021, 12:09
 
Tass/Scanpix/LETA
Slavenā Ļusja, kā viņu sirsnīgi sauc Krievijas šovbiznesā, palīdzējusi daudzām zvaigznēm, bet viņu vairāk pazīst kā Allas Pugačovas un Filipa Kirkorova mājkalpotāju. Viņa žurnālistiem pastāstīja, kā bija strādāt ar superzvaigznēm, raksta "Starhit".
Pirms dažiem mēnešiem Ludmila Dorodnova devās pelnītā atpūtā. Pēdējos gadus viņa strādāja pie Filipa Kirkorova, kurš viņai piešķīra dāsnu pabalstu un apsolīja palīdzēt nākotnē.

Pēc Dorodnovas teiktā, Kirkorovs pat gatavojās mājkalpotājai dzīvokli sev blakus, bet darījums neizdevās, un arī pati Ludmila nevēlējās dzīvot pašā centrā.

Tagad sieviete mazāk kontaktējas ar slavenajiem māksliniekiem, lai gan zina, ka vienmēr var pie viņiem vērsties pēc palīdzības, ja būs nepieciešams.

“Man Alla deva visu. Viņa bija pirmā persona, ar kuru kopā dzīvoju tā, ka man nekā netrūka. Viņa ir bezgala laipna un nemaz nav pretencioza, neskatoties uz to, ka ir īsta zvaigzne. Godīgi sakot, man patīk viņas raksturs. Viņai piemīt neatkārtojama humora izjūta. Ir viegli strādāt ar šādu cilvēku, komunicēt. Viņai nepatīk nejēgas, bet tās nepatīk nevienam. Varbūt viņas vislabākā īpašība ir tā, ka Alla novērtē talantu, zina, kā to atpazīt un vienmēr par to cīnās. Kad viņa redz, ka skatuves kolēģim ir radoša perspektīva, viņa sāk palīdzēt. Mūsdienās starp zvaigznēm ir daudz tādu, kurus viņa virzīja uz priekšu, audzināja," stāstīja Ļusja.

Sieviete arī atklāja, kādus ēdienus iecienījusi Pugačova. Izrādās, ka dziedātāja ir vienaldzīga attiecībā pret delikatesēm. Bet zupa un otrais ēdiens vienmēr ir jāpagatavo, un tā, lai būtu garšīgi.

"Pati Alla bieži stāv pie plīts. Viņai ļoti patīk kulinārijas eksperimenti un ļoti labi sanāk. Es nezinu, kur viņa atrada ceptu gurķu recepti, bet tie sanāca ļoti garšīgi. Es viņai tos vēlāk bieži cepu, tie atgādina cukini, un es arī turpināju eksperimentu - sāku tos pildīt ar olām. Alla šo ēdienu ēda ar prieku, "- sacīja Ludmila.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas