Ieva Adamss piedzīvo neparastu atklāsmi

tautaruna.lv 18.aprīlis 2021, 19:02
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Uzņēmēja, žurnāliste un pasniedzēja Ieva Lejiņa jeb Ieva Adamss, "Instagram" dalījās ar savu pandēmijas laika atklāsmi.

Ieva atzina, ka pēdējā laikā īpaši ir aizrāvusies ar jaunizveidoto aplikāciju "Clubhouse". Viņa bija izlēmusi arī pati iesaistīties un veidot savu "istabu", lai runātu par aktuālākajām lietām, kas skar attiecību tematu.

Viņa nolēma, ka varētu runāt par attiecībām "Clubhouse" aplikācijā trīs reizes nedēļā - otrdien, ceturtdien un sestdien.

Ceturtdienas vakarā, kad bija plānota nākamā saruna, Ieva piedzīvoja atklāsmi.

"Nu ok, ceturtdiena klāt. Septiņos atnāk mana manikīrmeistare un manu bērnu pinku savaldītāja, un nu jau mīļa draudzene. Ap astoņiem es sāku trīties.. kā lai pasaku, ka man pēc pusstundas jāiet uz Clubhousu komunicēt... ar svešiem cilvēkiem!? Pag, ko?!"

Šajā brīdī Ieva aptrvēra, ka nebija satikusi savu meistari jau ilgu laiku, tāpēc likās dīvaini pateikt draudzenei, lai tā dodas prom, jo viņai ir nepieciešams runāt ar cilvēkiem virtuālajā vidē.

"Es laicīgi apķēros. Fuf!.. Uzvārījām tēju un nopļāpājām visu vakaru."

View this post on Instagram

A post shared by Ieva Adamss (@ievaadamss)

Viņa atzina, ka reizēm kopā saplūst virtuālā un reālā dzīve, aizmirstot to, kas ir virtuāls un, kas reāls.

"Clubhouse" ekskluzīvi inovatīva audio sarunu platforma, kas saviem lietotājiem piedāvā iespēju pieslēgties neskaitāmām tiešsaistes diskusiju platformām, intervijām, kā arī dzīvās mūzikas seansiem. Konkrētā lietotne zināmā mērā atgādina podkāstu klausīšanos, taču sarunu ekskluzivitātes līmenis "Clubhouse" patīkami pārsteidz - tās netiek nedz ierakstītas, nedz saglabātas atkārtotai atskaņošanai, lai nokļūtu šajā tīklā, ir jāsaņem "clubhouse" ielūgums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:21

Jaunākās diskusijas