Stila eksperte Maija Silova nosauc modes tendenci, kura cilvēkus mēdz tracināt

tautaruna.lv 17.aprīlis 2021, 21:55
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Modes eksperte un TV raidījumu vadītāja Maija Silova saviem sociālā medija "Instagram" sekotāji dalījās ar pārdomām par modes tendenci, kas cilvēkus iedala divās pretējās frontēs.

"Tendence, kas vienus tracina, bet citus iedvesmo. Brīvā stila apavi ar klasiskiem apģērbiem."

Silova atklāj, kāpēc tieši šāda tendence ir "iesakņojusies" mūsdienu modes pasaulē.

Viņa uzsver, ka masīva tipa apavi bieži vien piestāv mūsdienu estētikai. Tādējādi šāda tipa apavi tiek uzskatīti arī par "visurgājējiem". Tie padara koptēlu ne tikai modernu, bet arī ir ērti un daudzfunkcionāli.

"Ir daudz elegantākas zempapēžu apavu izvēles, bet, dažkārt, negribas pārāk oficiālu koptēlu. Šajos gadījumos robusti varianti ir veidola 'kontrastduša'- kādam der, kādam nav populārākā izvēle," komentē Silova.

Šāda tipa apavi piestāvēs sievietēm, kuru ikdiena ir dinamiska. Tādējādi ir iespējams parūpēties ne tikai par savu labsajūtu un kājām, bet izskatīsies arī ļoti gaumīgi.

Silova izceļ arī laika ekonomiju. Tādējādi izvēloties šāda tipa apavus savā garderobē ir iespējams ieekonomēt laiku, jo šādus apavus ir viegli sakombinēt ar dažādiem apģērbiem un nebūs nepieciešams ilgs laiks, lai izveidotu skaistu koptēlu.

View this post on Instagram

A post shared by Maija Silova (@silovamaija)

"Jā, tas nav noslēpums, ka šādi apavi ir 'slinki-gudrā' izvēle un nav stila augstākā pilotāža, bet ar to bieži vien vairāk kā pietiek."

Maija Silova nereti savā sociālo mediju kontā "Instagram" dalās ar dažādiem modes un stila padomiem. Nesen stila eksperte dalījās ar padomiem, kāpēc arī laikā, kad tik daudz uzturāmies mājās, ir nepieciešams sapucēties.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas