Lieckalniņa atklāj, kāpēc nolēma dzemdēt bērnu 19 gadu vecumā

tautaruna.lv 16.aprīlis 2021, 16:14
 
Ģirts Ozoliņš/F64
TV personība, geštalta terapeite un teoloģe Anna Lieckalniņa par mammu kļuva ļoti jauna - 19 gadu vecumā. Kanāla STV pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas" Anna atklāj, ka lēmums par grūtniecību tik agrā vecumā bija apzināts lēmums.

Lieckalniņa atklāj, ka tobrīd ar basketbolistu Aigaru Vītolu bija attiecībās jau divus gadus un, lai gan abi bija ļoti jauni, jau domājuši un runājuši par bērniem. Abi jutušies pietiekami nobrieduši šādam lēmumam, lai gan tagad Lieckalniņa smej, ka diezin vai tā bijis.

"Es biju ļoti atbildīga mamma. Man tas viss patika," atklāj Lieckalniņa. "Es Anniju sagaidīju ar ļoti lielu pietāti. Mūsu enerģija bija tāda, ka es biju pateicīga, ka viņa ir atnākusi."

Lieckalniņa smej, ka, gaidot Anniju, viņa sapņojusi, ka viņai piedzimst basketbola bumba, jo meitas tēvs ir basketbolists.

Lai gan Anna ar Aigaru 2007. gadā izšķīrās, Lieckalniņa norāda, ka kā pāris kopā pavadīja daudzus gadus.

Lieckalniņa, kuras meitai šobrīd ir 19 gadu, atklāj, ka ar Anniju ir pārrunājusi bērnu tēmu. Viņai gan meitai, kuru raksturo kā prātīgu meiteni, norādījusi, no kā jaunībā jāatsakās, kļūstot par vecākiem.

Jau vēstījām, ka Lieckalniņa iepriekš raidījumā neslēpa, ka, lai gan šķiršanās nebija viegla, starp viņu un Aigaru valda labas attiecības un viņi kopā audzina meitu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:14

Jaunākās diskusijas