VIDEO: Rivas pikantais video sajūsmina cilvēkus

tautaruna.lv 15.aprīlis 2021, 18:00
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Mūziķis Markus Riva, kurš šobrīd atrodas ASV, sociālajā vietnē Instagram dalījies ar video, kurā redzams diezgan pikantā veidā mazgājam automašīnu.

Kā noprotams, mūziķis šobrīd atrodas Havaju salās.

Video Riva puskails demonstratīvi mazgā automašīnu. Kā komentārā pie ieraksta smej mūziķis, visi aicināti pieteikties pie viņa savas automašīnas mazgāšanai.

Video sajūsminājis mūziķa sekotājus, kuri komentāru sadaļā pauž vēlmi, lai Markus šādi nomazgātu arī viņu transporta līdzekļus.

"Nu Tu dod!", "Pandēmijas karjeras maiņa!", "Markus, jums skaisti un seksīgi izdodas mazgāt mašīnu!", "Markus, apakšbikses ir liekas" - komentāros raksta sekotāji.

Jau ziņots, ka Riva, kurš nesen viesojās Maskavā, tagad aizceļojis uz ASV, kur gan baudījis Kalifornijas sauli, gan aplūkojis Lielā kanjona plašumus Arizonas štatā.

Miķelis Ļaksa (34), pazīstams kā Markus Riva, ir latviešu mūziķis, producents, modelis. Izdevis vairākus albumus, debijas studijas albums — "Ticu" (2009).Strādājis radiostacijā "Capital FM" par dīdžeju. Nodarbojas arī ar pasākumu vadīšanu un TV raidījumu vadīšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:45

Jaunākās diskusijas