Latvijas mediķe pamatīgi aizvaino Jutu Valdmani

tautaruna.lv 14.aprīlis 2021, 11:30
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Latvijā pazīstamā influencere Juta Valdmane sociālajos tīklos vērš uzmanību kādai "Veselības centra" 4 darbiniecei, kas nekautrējusies viņu aizvainot ar rupjiem komentāriem.
Sieviete, kas pēc Jutas publicētās informācijas, ir endokrinoloģe "Veselības centrā 4", sociālajos tīklos rupji un uzbrūkoši komentējusi Valdmanes fotogrāfijas.

Viņa nievājoši izteicās par influenceres izskatu, valodas lietošanu, tostarp, izsmēja Jutas angļu valodu, un pie kāda foto pat nekautrējās pierakstīt: "Tev komplimentus izsaka tikai deģenerāti. Tu smirdi? Zini to?".

Ar vietnes Instagram starpniecību Valdmane vērsās pie "Veselības centra 4", informējot par šādu darbinieces rīcību. Jāuzsver, ka Valdmane un minētā sieviete nav pazīstamas, un viņa nezina, kas šī persona ir.

Juta arī piebilda, ka, lai gan daļā šādu situāciju (kad saskaras ar apvainojumiem internetā) cilvēkus vienkārši ignorē, šajā gadījumā nolēma neklusēt.

"Tiešsaistes apcelšana nav un nekad nebūs OK! Nav svarīgi, kādā vecuma grupā tas tiek darīts. Ja jums nav ko labu pateikt /nokomentēt, tad nerakstiet / nesakiet neko. Jūsu un citi bērni mācās no mums - pieaugušajiem. Kā mēs varam gaidīt, ka internetā un arī dzīvē tas nenotiks, ja pieaugusi sieviete nevar sevi un savas emocijas savākt rokās?!"" viņa pauda.

Situāciju komentējusi arī minētā ārstniecības iestāde, kurā sieviete strādā.

"Paldies, ka neklusējat par šāda veida problēmām!

"Veselības centrs 4" norobežojas no dr. Dagnijas publiskajiem izteikumiem - viņas komentāri neatspoguļo uzņēmuma nostāju. Ārste šobrīd uzņēmumā darbu neveic. Mēs esam pret jebkāda veida agresiju gan e-vidē, gan klātienes saskarsmē," teikts komentārā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:17

Jaunākās diskusijas