Salcevičas bijušais vīrs "izgāžas" TV šovā

tautaruna.lv 14.aprīlis 2021, 17:43
 
Ekrānšāviņš no video
13. aprīļa pievakarē skatītāju novērtējumam tika nodots TV3 šova ”Gandrīz ideālas vakariņas” šīs nedēļas otrais raidījums, kurā namatēva lomā iejutās stilistes Indras Salcevičas bijušais laulātais draugs barista Kaspars Bērziņš, raksta "skaties.lv".
Šova laikā atklājās, ka šā vakara namatēvam nemaz tik gludi neiet. Lielveikalā Kaspars atskārta, ka iepērkoties jāpaļaujas vien uz atmiņu. ”Kā var atstāt sarakstu mājās? Bļāviens!” uz sevi pukojās ”influenceris”.

Arī turpinājumā Kasparam klapatu netrūka. ”Es tikko sačakarēju visu. Es ielēju olas baltumā saldo krējumu, bet saldo krējumu man taču vajadzēja… Bļāviens!” to, kādu kļūdu pieļāvis, gatavojot mīklu biskvītam, skaidroja Kaspars.

Par laimi, ledusskapī atradās vēl olas, kuru baltumus kuļot, Kaspars brīnījās, kā citiem cilvēkiem izdodas nenotašķīt pusi virtuves, to darot.

Kad visi bija sasēdušies pie skaisti dekorētā galda, Kaspars ciemiņiem pavēstīja, ka ļoti centies, taču neslēpa, ka bija lietas, kas viņam nesanāca. Uzkodā viņš galdā cēla pildītus un krāsnī ceptus sāļos groziņus. Lai gan sākumā Kaspars uzstāja, ka groziņus cepis pats, vēlāk gan atzinās, ka tos pircis gatavus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:13

Jaunākās diskusijas