"Tajā brīdī viss apkārt apklusa"; Oskars Florencs-Vīksne atklāj, kā bildinājis sievu

tautaruna.lv 18.aprīlis 2021, 18:39
 
Oksana Džadana/F64
Aktieris Oskars Florencs- Vīksne kanāla STV pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas" atklājis, cik romantiskos apstākļos bildinājis aktrisi Ievu Florenci-Vīksni.

Viņš atklāj, ka bildinājumu izteicis "grūtā laikā", kad abi bijuši pārņemti ar darbiem pēc akadēmijas beigšanas un attiecības bija nonākušas "negatīvā posmā".

Oskars atklāj, ka tieši šajā laikā sapratis, ka vēlas ar Ievu veidot ģimeni.

Bildinājumu vīrietis izteicis Sardīnijā, kur abi atpūtušies mājiņā ar skatu uz jūru. Oskars vienā vakarā Ievai piedāvājis doties uz restorānu un, kamēr aktrise posusies vakariņām, viņš satraukts gatavojies bildinājumam ārā pie mājas - pie dabas un zem klajām debesīm.

Bijušas gan sveces, gan klasiskā nomešanās uz viena ceļa. "Tajā brīdī viss apkārt apklusa. Visas skaņas saslēdzās uz konkrēto notikumu un likās, ka mēs esam tikai divi vien šeit un nekas pakārt nav," atklāj aktieris.

Jau vēstīts, ka Valentīna dienā negaidītu pārsteigumu saviem soctīklu sekotājiem atklājusi aktrise Ieva Florence-Vīksna - viņa kopā ar vīru aktieri Oskaru Vīksni pasaulē sagaidīja savu pirmdzimto. "Esam pateicīgi mīlestībā par Tavu nākšanu Pasaulē šajā!" īsi komentēja aktrise.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:26

Jaunākās diskusijas