Ukraiņu zvaigzne parāda, kā izskatījās pirms milzīgajiem vaigu implantiem

tautaruna.lv 18.aprīlis 2021, 19:47
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Ukrainā pazīstamā influencere, psiholoģe un TV šovu zvaigzne Anastasija Pokrišuka kārtējo reizi ir parādījusi, kā izskatījās pirms iespaidīgajām pārvērtībām - pirms meitene gūlās zem skalpa un ar plastiskās ķirurģijas palīdzību pārvērtās līdz nepazīšanai.

Anastasija parādījusi, kā izskatījusies tikai vēl pirms 3 gadiem - 2018. gadā. Foto redzams, ka jaunā sieviete veikusi lūpu korekcijas. Tagad viņas lielāka "rota" ir vaigu kaulu implantiem ar kuriem meitene lepojas.

Sieviete uzskata, ka tikai pilnīgāku lūpu iegūšana "nebūtu glābusi situāciju" - Anastasija neuzskatīja sevi par skaistu sievieti.

Gada sākumā Anastasija rādija saviem Instagram sekotājiem fotogrāfijas, kurās viņa redzama 18 gadu vecumā - pirms mākslīgais skaistums kļuva par viņas apmātību. "Atpazini sievieti? Tā esmu es 18 gadu vecumā. Kāds vēl vēlas teikt, ka agrāk bija labāk?" jautā Anastasija, kura nepiekrīt, ka dabiskais skaistums būtu patiesi pievilcīgs.

Jau pērn vēstījām, ka interneta uzmanību piesaistījusi 32 gadus vecā ukrainiete Anastasija, kura ir mākslīgā skaistuma fane.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:38

Jaunākās diskusijas