Māras Upmanes-Holšteines dēliņam atklāta leikēmija

tautaruna.lv 13.aprīlis 2021, 13:09
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Grupas "Astro'n'out" līdere Māra Upmane-Holšteine sociālajos tīklos atklājusi, ka viņas dēlam Ezram Klāvam pirms kāda laika atklāta leikēmija.
Instagram Māra dalījās ar video no slimnīcas un aprakstu par to, kā mazais dēlēns tika izrakstīts no slimnīcas.

"Zvanu video tā kārtīgi neredz, bet mēs iezvanījām mūsu izrakstīšanos. Trīs māsiņas, kuras tai brīdī bija uz vietas, aplaudēja Ezram. Aplausi no sirds arī katrai no viņām un visam 10.nodaļas personālam, kas par mums šai laikā rūpējās. 8 mēnešus bērnu slimnīca bija mūsu otrās mājas. Cerējām un ticējām, ka šī diena reiz pienāks. Un tomēr reizē tik neticami, kad tā tiešām ir klāt!

Ezra ir pats stiprākais un drosmīgākais puisītis pasaulē. Es ar viņu lepojos bezgalīgi. Tāpat kā lepojos ar visu mūsu ģimeni. Leikēmijas diagnoze vēl saglabājas, vēl pusotru gadu uzturošais kurss ar zālēm mājās. Bet mēs svinam šo dienu, jo esam pārliecināti, ka trakākais aiz muguras. Mājās uz sienas uzraksts - Ezra vesels! Mēs šo gribam iekodēt sev cieši apziņā. Un Ezra ļāva visiem to pastāstīt!" rakstīja Māra.

Jāpiebilst, ka Māra Upmane-Holšteine un Jānis Holšteins-Upmanis jeb Goran Gora ir laimīgi precējušies vairāk nekā desmit gadu un audzina trīs bērnus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:04

Jaunākās diskusijas