Vai sauciens pēc paldzības? Fani pamatīgi noraizējušies par Britnijas Spīrsas foto

tautaruna.lv 17.aprīlis 2021, 17:43
 
Reuters/Scanpix/Leta
Dziedātāja Britnija Spīrsa pamatīgi samulsinājusi savus fanus sociālajā vietnē Instagram publiskojot savādu paziņojumu.

Dziedātāja publicējusi attēlu, kurā redzama neparastā izskatā - dziedātāja cieši raugās kamerā, kamēr pie sejas pielikusi rokas ar sarkaniem cimdiem.

"Sarkanais ir klāt!!!" - pie attēla pierakstījusi dziedātāja.

Foto un ieraksts pamatīgi samulsinājis dziedātājas fanus, kuri nespēj saprast nedz bildes, nedz ieraksta nozīmi. Daudzi ir noraizējušies, ka šādi dziedātāja vēršas pie faniem pēc palīdzības.

"Britnija, kas notiek", "Meitene uz mirkli izskatījās normāla un tad izdarīja šo", "Esmu noraizējusies", "Kas tieši ir sarkans?", "Sarkans? Kāds komentēja viņas pēdējo bildi, rakstot, lai publisko bildi ar kaut ko sarkanu, ja viņai kaut kas draud", "Britnija, es tevi mīlu. Vai ar tevi viss ir kārtībā?" - komentāros raksta samulsušie fani.

Jau vēstīts, ka Britnija šobrīd cīnās, lai atgūtu kontroli pār savu dzīvi.

Kopš 2008. gada Spīrsas finanses kontrolē viņas tēvs Džeimijs Spīrss, kas nozīmē, ka dziedātāja visus šos gadus nav varējusi pieņemt nevienu būtisku dzīves lēmumu bez tēva piekrišanas.

39 gadus vecā dziedātāja apgalvo, ka vēlas atbrīvoties no tēva kontroles un tiesā panākusi, ka kontroli pār viņas finansēm šobrīd tēvs dala ar konsultantu grupu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:44

Jaunākās diskusijas