40 gadu vecumā "Viens pats mājās" zvaigzne Makolijs Kalkins slepeni kļuvis par tēvu

tautaruna.lv 13.aprīlis 2021, 16:13
 
AP/Scanpix/Leta
Filmas "Viens pats mājās" zvaigzne Makolijs Kalkins un bijusī "Disney Channel" zvaigzne Brenda Songa kļuvuši par vecākiem zēnam, raksta amerikāņu tabloīds "E!News".

Kalkina pārstāvji apstiprinājuši, ka pāris šī gada 5. aprīlī sagaidījis savu pirmdzimto. Pārim visu šo laiku izdevies noslēpt no sabiedrības faktu par grūtniecību.

Zēnam dots neparasts vārds - Dakota Songs Kalkins par godu aktiera māsai, kura 2008. gadā mira ceļu satiksmes negadījumā.

Jaunie vecāki un mazulis jūtoties labi un esot ļoti laimīgi, pausts preses relīzē.

View this post on Instagram

A post shared by E! News (@enews)

Par Kalkina un Songas romantiskajām attiecībām pirmo reizi tika runāts 2017. gadā, taču viņiem visu šo laiku savas attiecības izdevies saglabāt privātas.

2018. gadā Kalkins esot minējis, ka vēlas ar Songu veidot ģimeni.

Makolijs Kārsons Kalkins ir Holivudas aktieris, kurš piedalījies vairākās nozīmīgās filmās. Makolijs Kalkins savu aktiera karjeru sāka sešu gadu vecumā.

Brenda Songa ir aziātu izcelsmes ASV aktrise, producente un modele. Karjeru šovbiznesā sāka bērnībā kā modele. Filmējusies seriālos "The Suite Life of Zack & Cody" un "The Suite Life on Deck". Redzama arī tādās filmās kā "Spēlē kā Maikls" un "Sociālais tīkls".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:44

Jaunākās diskusijas