VIDEO: Skat, cik šiki Samanta Tīna nosvinējusi dzimšanas dienu

tautaruna.lv 13.aprīlis 2021, 18:12
 
Vladislavs Proškins/F64
Dziedātāja Samanta Tīna 31. martā nosvinēja savu dzimšanas dienu un viņas draugi multimākslinieks Kaspars Blūms - Blūmanis un viņa līgavainis Jānis Miņins sagādāja gaviļniecei pārsteigumu.

"Es biju ārkārtīgi priecīga un pārsteigta, ka es ieraudzīju 31. martā pie savas mājas, ārā pūš vējš, ir apmācies, saule nespīd, bet stāv zils Kadiljaka kabriolets. Kaspars un Jānis stāv un dzied ar baltiem baloniem," par pārsteigumu kanāla STV pirmā šovā "Slavenības. Bez filtra" saviļņoti stāsta Samanta.

Trijotne devās izbraucienā pa Rīgas ielām un Samanta smej, ka noteikti mašīna izskatījusies pēc kāzu auto, jo citi autovadītāji lietojuši skaņu signālus.

"Es tiešām sajutos tā kā kāzās, jo visi brauca, mums pīpināja. Es sēdēju aizmugurē balta visa un baloni, un Kašers blakus baltā blūzē," smejas dziedātāja.

Jau vēstījām, ka Samanta Tīna 31. martā atzīmēja savu 32. dzimšanas dienu un sociālajā vietnē Instagram māksliniece dalījusies ar šai dienai veltītu ierakstu.

"Mana Dzimšanas diena! Diena, kad tiku sūtīta uz zemi ar šīs dzīves uzdevumu! Es mācos un uzzinu ko jaunu vēl aizvien! Es mācos piedot un mīlēt, dot un neprasīt, lūgt un nepieprasīt! Es mācos necīnīties un paļauties- uzticēties mīlestībā un darbā! Esmu gatava jaunam mācību gadam!" - rakstīja gaviļniece.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas