Busuli kritizē par vakcinēšanos pret Covid-19

tautaruna.lv 13.aprīlis 2021, 9:20
 
Vladislavs Proškins/F64
Mūziķis Intars Busulis saņēmis pirmo vakcīnas devu pret Covid-19. Viņa fani gan sadalījušies divās frontēs - kamēr daļa novēl Intaram veselību un atbalsta viņa lēmumu vakcinēties, daļa tomēr neslēpj kritiku.

Par to liecina komentāri zem Busuļa publicētās fotogrāfijas vietnē Instagram.

"Gatavs," foto komentē pats Intars, atklājot, ka otrā pote viņam paredzēta jūnijā.

Spriežot pēc mirkļbrikām, Busulis potējies ar Astra Zeneca vakcīnu.

Tikmēr komentāros cilvēkiem dažādi viedokļi. Lielākā daļa gan pauž, ka vakcinēties bijis pareizs lēmums un novēl Intaram labu veselību, daļa savukārt raksta, ka tas bijis neprāts un kā var šo neprātu reklamēt.

"Lai Dievs sargā par šo neprātu!!!", "Kā var reklamēt ko šādu??" raksta komentētāji.

Tāpat Intaram jautā, vai viņam nav bijis bail vakcinēties ar Astra Zeneca pēc izskanējušās informācijas par vakcīnas drošumu.

Intars Busulis ir latviešu mūziķis, dziedātājs un trombonists. Pirmo plašāku atpazīstamību guvis muzicējot grupā Caffe, kā arī bijis daudzu konkursu laureāts, tostarp, 2005. gada „Jaunā viļņa” uzvarētājs, 2009. gada Eirodziesmas uzvarētājs un starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa dalībnieks.

Piedalījies Krievijas televīzijas dziedāšanas konkursā Golos, kas veidots pēc The Voice koncepta. Bijis raidījumu vadītājs Radio SWH.Ir biežs Latvijas, Baltkrievijas un Krievijas šovu, raidījumu un koncertu viesis un dalībnieks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:46

Jaunākās diskusijas