Prinča Filipa draugs atklāj, ko hercogs domājis par Harija un Meganas interviju

tautaruna.lv 16.aprīlis 2021, 18:00
 
Reuters/Scanpix/Leta
Prinča Filipa draugs un biogrāfs Geils Brandrets apgalvo, ka hercogs nevēlējies tikt iesaistīts tā dēvētajā "Megsitā" un uzskatījis, ka Harija un Meganas sniegtā intervija Oprai bijis "neprāts", raksta "Mirror".
Edinburgas hercogs uzskatījis, ka prinča Harija un Meganas Mārklas plāns kļūt finansiāli neatkarīgiem un pārcelties uz ASV, vienlaikus atbalstot Karalieni, bija "naivs", norāda Brandrets.

Tomēr princis Filips esot pieņēmis mazdēla lēmumu un teicis, ka "tā ir viņa dzīve".

Brandrets "Daily Mail" norādījis, ka hercogs pāra skandalozo interviju nodēvējis par "neprātu" un sacījis, ka no tās nebūs nekāda labuma.

"Filips savu darbu darīja 64 gadus. Harijs knapi izturēja 30 mēnešus. Edinburgas hercogs nebija apmierināts un neticēja, ka Harijs un Megana rīkojas pareizi valsts un sevis dēļ," norāda biogrāfs.

73 gadus vecais biogrāfs teica, ka princis Filips sapratis Harija neuzticību presei un hercogs ļoti mīlējis savu mazdēlu, kā arī apbrīnojis viņu par dienestu armijā.

Jau vēstīts, ka prinča Filipa bēres notiks 17. aprīlī. Lielbritānijā no ASV ieradies arī princis Harijs, kurš piedalīsies bēru ceremonijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:50

Jaunākās diskusijas