Kāpēc aktieris Oskars Florencs-Vīksne ir pateicīgs Covid-19 pandēmijai?

tautaruna.lv 12.aprīlis 2021, 18:00
 
Kaspars Krafts/F64
Aktieris Oskars Florencs - Vīksne, kurš kopā ar sievu aktrisi Ievu Florenci - Vīksni šī gada februārī sagaidīja pirmdzimto, kanāla STV pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas" atklāj, kā jūtas jaunajā tēva lomā.

"Saviļņoti, pilni mīlestības, teiksim tā. Noguruši ļoti un pilni laimes. Katra diena ir jauns piedzīvojums gan mums, gan viņam. Katru dienu mēs varam tvert kopā un paldies Dievam, ka es varu būt mājās ar Ievu," par tēva lomu saka Oskars.

Viņš neslēpj, ka jaunā koronavīrusa pandēmija ir radījusi apstākļus, lai abi aktieri varētu pilnvērtīgi izbaudīt kopā gan bērniņa gaidīšanas laiku, gan viņa pirmos mēnešus.

Šim lēmumam pāris briedis jau kādu laiku.

"Mums ir palaimējies, ka bērniņš ir pieteicies un viņš ir šeit tieši šajā laikā. Mēs esam pateicīgi šim laikam īstenībā," norāda Oskars, gan piebilstot, ka, protams, apkārt valda liela neziņa un bezdarbs. Viņš ir pateicīgs, jo varējis šo laiku pavadīt kopā ar sievu un bērnu.

Jau vēstīts, ka Valentīna dienā negaidītu pārsteigumu saviem soctīklu sekotājiem atklājusi aktrise Ieva Florence-Vīksna - viņa kopā ar vīru aktieri Oskaru Vīksni pasaulē sagaidīja savu pirmdzimto. "Esam pateicīgi mīlestībā par Tavu nākšanu Pasaulē šajā!" īsi komentēja aktrise.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:00

Jaunākās diskusijas