FOTO: "Kas ir skaisti?"; Didrihsone publicē kadrus, kuros redzama neglaimojošā izskatā

tautaruna.lv 16.aprīlis 2021, 13:09
 
Ekrānuzņēmums
Latvijā populārā influencere un apģērbu veikala "Butterfly" vadītāja Elīna Didrihsone sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar kadriem, kuros redzama sev neierastā izskatā.

Didrihsone, kura vienmēr ļoti piedomā pie sava vizuālā tēla, publicējusi ierakstu, kurā apspriež skaistuma nozīmi. Pie ieraksta influencere pievienojusi attēlus, kuros redzama pavisam citādākā veidolā nekā viņu ierasts redzēt ikdienā.

"Tas jau tikai ārējais izskats, tik daudz vērtē pēc tā, katru dienu aizrādot par to, ka izskatos kaut kā ne tā, bet kas ir pareizi? Kas ir skaisti? Skaisti ir tikai un vienīgi tad, kad Tu skaties spogulī un Tu patīc sev. Jo tikai un vienīgi man ar sevi jādzīvo visu savu dzīvi, es no sevis aizmukt nevaru. Es varu tikai sevi mīlēt, ja gribās mainīt, bet svarīgākais mirdzēt - ar savu sirdi, un tas ir daudz svarīgāk," raksta Elīna.

Jau vēstīts, ka Elīna STV pirmā! kanāla raidījumā "Sapņu ķērājas" atklāti runājusi, kādas mākslīgā skaistuma operācijas sev veikusi. Viņa palielinājusi lūpas, ar plastiskās operācijas palīdzību ir palielinājusi krūtis. Viņa uzsver, ka nenožēlo uzlabojumus, jo ik dienas fotografējas darba dēļ un vizuālais izskats viņai ir svarīgs.

Jāpiebilst, ka jau iepriekš Elīna par savu augumu ir izteikusies, ka viņas "veiksmes atslēga" ir - viņa ēd visu, ko vēlas, taču ļoti mazos daudzumos.
Elīna Didrihsone ir Latvijā pazīstama influencera. Kopā ar vīru Nauri izveidojuši apģērba veikalu "Butterfly".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:24

Jaunākās diskusijas