Ints Teterovskis atklāj, kāpēc ir par vakcinēšanos pret Covid-19

tautaruna.lv 12.aprīlis 2021, 15:13
 
Vladislavs Proškins/F64
Diriģents Ints Teterovskis kanāla Rīga TV24 raidījumā "Dienas personība ar Veltu Puriņu" atklājis, kāpēc ir par vakcinēšanos pret Covid-19.

"Ja man uzdod jautājumu, es zinu kāpēc. Es zinu, ka es gribu aizbraukt, piemēram, uz Alūksni pie tēva oficiāli nevis it kā slapstoties," par to, kāpēc ir par vakcinēšanos saka diriģents.

Viņš arī norāda, ka rudenī bija iespēja korim mēģināt "viens pret viens". "Es arī teorētiski jutos tā bišķi neērti, jo var jau būt, ka es esmu tas cēlonis. Es arī negribu savus koristus apslimdināt nekādā veidā," kā vēl vienu iemeslu min Teterovskis.

Uz jautājumu, vai diriģents ir jau saņēmis vakcīnu, viņš atbild, ka nē. "Es stāvu rindā, es īstenībā gaidu, kad man atnāks iespēja to darīt un es to arī darīšu," norāda Teterovskis.

Jāatzīmē, ka Teterovskis šobrīd ir redzams arī Veselības ministrijas informatīvās kampaņas “2 miljoni iemeslu vakcinēties” video. Video redzamas arī tādas sabiedrībā zināmas personas kā Laima Vaikule, Ivars Kalniņš, Kaspars Gorkšs, Žoržs Siksna un citi.

Jau vēstīts, ka šodien stājas spēkā veselības ministra Daniela Pavļuta (AP) rīkojums, kas paredz pret Covid-19 sākt vakcinēt pirmsskolas, speciālās izglītības iestāžu un 1.- 6.klašu pedagogus un darbiniekus, kuri, veicot darba pienākumus, nonāk ciešā saskarē ar bērniem, kā arī citus pedagogus, kuri atsāk darbu klātienē.

Pārējo pedagogu un izglītības iestāžu darbinieku vakcinācija pret Covid-19 varētu sākties no 3.maija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas