"Es vairs nevaru"; Gobzems dalās ar zīmīgu paziņojumu

tautaruna.lv 12.aprīlis 2021, 10:30
 
Romāns Kokšarovs/F64
"Turpmāk es vairs nebūšu ass," sociālajā vietnē Facebook nedēļas nogales izskaņā pauž politiķis Aldis Gobzems.

Gobzems dalījies ar privātu ierakstu, kurā pauž, ka turpmāk vēlas būt "jaunais Aldis Gobzems. "

"Ir pienācis tas vakara brīdis, kad varu padzīvot sev. Jūs daudzi, kuri mani nepazīst, pazīstat mani kā asu, tiešu, kaujiniecisku, dažreiz rupju, dažreiz traku, dažbrīd nenormāli seksīgu un tā tālāk. Bet Jūs mani nepazīstat. Tam gan arī nav nozīmes," ierakstā norāda Gobzems.

Viņš atklāj, ka nedēļas nogalē bijis daudz pārdomu un tikšanos, kas likušas viņam pārvērtēt svarīgus dzīves jautājumus.

"Turpmāk es vairs nebūšu ass. Es vairs nevaru. Es neesmu tāds. Es skatos uz pasauli un redzu, cik ļoti cilvēki nespēj mīlēt. Mīlēt sevi, dzīvi, atbildību, apkārtnotiekošo, citus. Visa politika ir uzbūvēta uz apd*ršanu. Viņi apd*rš mani un es viņus. Viss uzbūvēts uz bailēm, šaubām, ciešanām. Ir laiks mīlestībai. Un mīlestība nerēķina, tā dod, tā nekad nebeidzas, tā nav savtīga, tā ir gaiša un tīra. Kā bērna miedziņš un dzīvnieka pieķeršanās," atklāts ir politiķis.

Nobeigumā viņš norāda, ka "šis būs jaunais Aldis Gobzems": "Jo man ir tik daudz mīlestības, ka pietiks Jums visiem."

Jau vēstīts, ka Gobzems nesen atklāja, ka tiek šķirta viņa laulība.

Viņš rakstīja:

"Es un Krista vēlamies Jūs informēt, ka esam nolēmuši šķirt mūsu laulību. Lēmums ir abpusējs un saskaņots. Milzīgā ar politisko darbību saistītā spriedze un patērētā enerģija izrādījās nesavienojama ar mūsu kā pāra kopā būšanu. Mēs joprojām būsim mīloši vecāki mūsu bērniem un paši labi draugi."

Šis ieraksts gan vēlāk tika dzēsts.

Vēlāk Gobzems neslēpa - viņš jau saņem uzmanības apliecinājumus no pretējā dzimuma. Kā privātā ierakstā Facebook raksta politiķis, dienas laikā viņš Facebook saņēmis septiņus uzaicinājumus, taču lūdz respektēt viņa privātumu un vēlmi padzīvot pašam ar sevi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas