Princis Filips savas pēdējās dzīves nedēļas izmantojis, lai sagatavotu Čārlzu viņa lomai

tautaruna.lv 11.aprīlis 2021, 12:00
 
AFP/Scanpix/Leta
Karaliskie avoti atklājuši, ka, kad princis Čārlzs februāra beigās apmeklēja tēvu slimnīcā, starp abiem bijusi "pilnīgi atklāta" un "sirsnīga" diskusija par Čārlza pienākumiem pēc tēva nāves, raksta "Mirror".

Jau vēstījām, ka princis Čārlzs februāra beigās esot mērojis vairāk nekā 300 kilometrus, lai uz pusstundu varētu satikties ar tēvu Edvarda VII slimnīcā.

Karaliskie avoti ziņo, ka tikšanās laikā starp abiem bijusi diskusija par karaliskā mantojuma saglabāšanu, kad pienāks prinča Filipa nāve.

Avots atklājis, ka princis Filips darījis visu, lai ātrāk izkļūtu no slimnīcas.

"Neviens no viņiem nebija pārliecināts, ka tā nav viņu pēdējā tikšanās," norādījis avots.

EPA/Scanpix/Leta

Princis Čārlzs pēc tēva nāves sirsnīgi godināja savu "dārgo papu". Čārlzs pauda, ka Karaliene un pārējā karaliskā ģimene ļoti skums pēc viņa.

Princis Filips no dzīves aizgāja piektdienas rītā Vindzoras pilī 99 gadu vecumā. Bēres notiks 17. aprīlī. Covid-19 pandēmijas dēļ bēres norisināsies šaurā lokā, bet ceremonijai varēs sekot televīzijas tiešraidē. Karaļnams arī aicinājis britus nepulcēties pie Vindzoras pils, bet pieminēt aizgājēju katram savās mājās.

Paziņojumā norādīts, ka uz sava vectēva bērēm no ASV ieradīsies princis Harijs, bet viņa sievai Meganai Mārklai, kas gaida ģimenes pieaugumu, ārsti ieteikuši nedoties tālajā ceļā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas