Ieva Florence-Vīksne kļuvusi gluži neatpazīstama

tautaruna.lv 8.aprīlis 2021, 15:14
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Aktrise Ieva Florence-Vīksne pavasarī ļāvusies drosmīgām pārvērtībām un mainījusi savu vizuālo izskatu.

Aktrise sociālajā vietnē Instagram publicējusi attēlus, kuros demonstrē jaunās pārvērtības. Skaisto, garo matu īpašniece nomainījusi matu krāsu un frizūru.

"Sajūta ir tā pēc, kuras vados. Un šoreiz bez liekām scēnām, ar vienas dienas asarām un lielu prieku, sajūsmu par izdarītā nesumu varu teikt sev :" Paldies par uzdrīkstēšanos! ".

Ja man īsumā jāpastāsta, tad varu teikt tā, ka pārmaiņām briestu ilgi. Bet, kad esmu nobriedusi ko mainīt savu sajūtu virumā, tad ir jādara. Esot komfortā patīk sevi ielikt nekomfortā, jo tikai tā mēs paplašinām savas iespēju robežas, un spējam atvērt arī citas durvis, ko agrāk neesam pazinuši. Citiem vārdiem sakot, pieredze ir mūsu augsne.

Un, ja uzticos savām sajūtām, tad varu būt brīva jeb dzīvot "Šeit un tagad". Nevis katru dienu domāt " Kā bija? Un, kā būtu ja būtu?" "Es esmu šeit un tagad uz visiem 100!" - raksta Ieva.

Komentāros cilvēki dāsni apber aktrisi ar komplimentiem un norāda, ka jaunais tēls viņai ļoti piestāv.

Jau vēstīts, ka aktrise šī gada Valentīna dienā (14. februārī) sagādāja negaidītu pārsteigumu saviem soctīklu sekotājiem, atklājot, ka viņa kopā ar vīru aktieri Oskaru Vīksni pasaulē sagaidījuši savu pirmdzimto.

"Esam pateicīgi mīlestībā par Tavu nākšanu Pasaulē šajā!" īsi komentēja aktrise.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:26

Jaunākās diskusijas