Linda Mūrniece ierakstā piemin bijušo vīru

tautaruna.lv 10.aprīlis 2021, 14:14
 
facebook.com
Uzņēmēja Linda Mūrniece sociālajā vietnē "Facebook" dalījusies ar ierakstu, kurā analizē vīriešu vārdus un atklāj savu pieredzi ar tiem.

Mūrniece pieminējusi arī bijušo vīru Agri Freibergu, ar kuru salaulājās gada sākumā, bet pēc pāris mēnešiem laulība jau tika šķirta.

"Vārds, ko iedod vecāki bērnam, veidojot arī viņa raksturu. Mainot likteni un spēcinot. Patiesībā bieži domāju par to, kā cilvēks savu vārdu ceļ vai aptraipa...

Zinu divus Agrus. Abi bija tik līdzīgi savās izpausmēs - nepiepūlēties un gaidīt, kad dzīve vai kāds sagādās viņiem ērtu eksistenci. Jo tai neko daudz nevajadzēja - paēst, pagulēt un tv paskatīties.

Divi man zināmi Māri - abi tik ļoti egoisti un sevī iemīlējušies, ka apkārtējie bija tikai viņu personas ēnas. Jā, un šie divi krāpa savas sievas tā, ka visi apkārtējie to nevarēja nepamanīt. Cerams, arī apkrāptās to tomēr uzzināja un mainīja puišu ieradumus...

Droši vien ir tūkstošiem labu Māru un Agru. Tomēr pietiek kaut uz mirkli satikt dažus tādus kā aprakstīju, lai ietu ar līkumu pašam labākajam, ja vien viņam ir kāds no šiem diviem vārdiem...
Valdis. Arī droši vien ir sliktie piemēri, kurus, savukārt, nav iznācis satikt man. Varu tikai lepoties, ka zinu daudzus cienījamus Valdus un cenšos viņus paturēt savā dzīvē.

Ir nemainīgās vērtības. Raimonds, Ivo, Rolands, Haralds, Guntis, Jānis. Ne viens vien šo vārdu nēsātājs liek man domāt, ka visi ir labi cilvēki.

Tā mana pieredze. Katram no mums droši vien ir cilvēku vārdi, kuri atstājuši pēdas - sliktas un labas. Kas rada priekšstatu un varbūt stereotipus," raksta Mūrniece.

Nobeigumā viņa smej, ka meiteņu vārdi gan visi viņai izsauc tikai pozitīvas emocijas. "Mēs laikam visas ideālas," piemetina uzņēmēja.

Kā vēstījām iepriekš, divus mēnešus pēc kāzām viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece izšķīrās ar liepājnieku Agri Freibergu.

Linda atzīst, ka īsā laulība savā ziņā bija Covida iespaidā radušās emocijas, kad bija vēlme pēc atbalsta un drošības."Gribējās stipro plecu, emocionālu atbalstu, bija vēlme pēc drošības, un sākotnēji tā arī šķita, ka būs. Taču ātri vien sapratu - cilvēks ir tikai ņēmējs, nevis devējs… Vajadzēja ilgāk iepazīt," izdevumam "Privātā Dzīve" sacīja Mūrniece.

Kā iepriekš ziņots, lai arī Agris nevēlējās runāt par šķiršanās iemesliem visos sīkumos, viņš atklāja dažas no niansēm. Piemēram, Freibergs domā, ka šādu lēmumu, iespējams, ietekmēja pandēmija - abi bija apjukuši. Viens no būtiskākajiem faktoriem, kas traucēja attiecībām, bija attālums, jo Agra dzīve rit Liepājas pusē, bet Linda dzīvo Rīgā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas