Frizieris atklāj, kā patiesībā ir strādāt kopā ar Meganu Mārklu

tautaruna.lv 11.aprīlis 2021, 17:13
 
AP/Scanpix/Leta
Frizieris Džordžs Nortvuds, kurš rūpējies par Mārklas matu sakārtojumu, kad viņa pildījusi karaliskos pienākumus, atklājis, kā bija sastrādāties ar Saseksas hercogieni, raksta "Mirror"

Nortvuds esot sadarbojies ar pāri vairākus gadus un devies tiem līdzi Austrālijas, Jaunzēlandes, Tongas un Fidži vizītēs.

Nortvuds atklāj, ka strādāt ar Meganu bijis "jautri" un viņš no karaliskā pāra daudz iemācījies.

"Tā bija milzīga privilēģija un prieks strādāt ar Sasekas hercogu un hercogieni pēdējos divus gadus. Esmu izbaudījis katru minūti no šīs sadarbības ar lielisko pāri, kuri ne tikai atbalsta mazos uzņēmumus, bet iemācīja man daudz par atšķirībām, vienlīdzību un garīgās veselības nozīmi," savā Instagram profilā raksta Nortvuds.

Viņš atzīmē, ka pēc sadarbības ar Meganu var par viņu sacīt tikai labu. Frizieris "British Vogue" apgalvo, ka abi sapratušies no pirmās tikšanās reizes.

"Viņa bija ļoti moderna princese, tāda, ar kuru visi varam asociēties un, no kuras iedvesmoties. Viņas mati tam atbilda," norāda frizieris, atklājot, ka Megana vēlējusies, lai viņas frizūra radītu iespaidu, ka viņa ir visiem pieejama.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas