"Man joprojām patīk tērēt"; Kambala pastāsta, kā zaudējis savu bagātību

tautaruna.lv 10.aprīlis 2021, 14:46
 
Romāns Kokšarovs/F64
"Man ir paticis tērēt," par iespaidīgajām summām, kuras saņēmis un tērējis atklāti kanāla STV pirmā raidījumā "Kad viņas satiekas" stāsta bijušais basketbolists Kaspars Kambala.

"Es ieteiktu - nedomā, cik tu pelni, domā, cik tu iekrāj," uz jautājumu, ko sev ieteiktu pirms desmit gadiem, atbild Kambala. Viņš norāda, ka viņam vienmēr ir paticis tērēt naudu.

Tāpat Kambala neslēpj, ka ļoti dārgi viņam izmaksājušas šķiršanās no sievām ASV, kur šķirtajai sievai jāatstāj teju vairāk nekā puse no mantas, piemēram, ģimenes divas automašīnas pēc šķiršanās palika sievai.

Kambala ir šķīries divas reizes.

Kaspars smej,ka procentuāli esot aprēķināts, ka cilvēkiem, kuri divas reizes bijuši miljonāri un zaudējuši savu bagātību, "trešā reize, kad būsi miljonārs ir 80%" un smejas, ka ir uz pareizā ceļa.

Tāpat Kambala norāda, ka jaunībā, saņemot iespaidīgās naudas summas, viņam paticis citiem izmaksāt un dot lielas dzeramnaudas. Taču pats saskāries ar situācijām, kad paziņas izvairās finasiāli palīdzēt.

Kambala atklāj, ka 21 gada vecumā Turcijā parakstījis līgumu par 800 tūkstošiem, no kuriem 200 tūkstošus saņēmis avansā, ar ko nācies pēc tam sabiedriskajā transportā doties mājās. Savukārt Krievijā pēc līguma parakstīšanas, dodoties uz banku, viņš izmantojis arī miesassarga pakalpojumus.

Tāpat Kaspars norāda, ka viņam nepatīk, ja cilvēki dalās padomos par viņa naudas tēriņiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas