"Savas dzīves karaliene"; Mūrniece šarmē ar kroni

tautaruna.lv 2.aprīlis 2021, 12:13
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Uzņēmēja Linda Mūrniece soctīklos dalījusies ar efektīgu kadru, kurā redzama pozējam ar iespaidīgu kroni.

Kadrs uzņemts Mūrnieces vadītājā viesnīcā "Hotel ROMA" un tajā Mūrniece pozē ar svečturi, kurā atrodas iedegtas sveces, bet sievietes galvu rotā stilizēts kronis.

"Savas dzīves karaliene," kadru komentē Mūrniece.

Komentāros sociālajā vietnē "Facebook" cilvēki izsaka komplimentus par iespaidīgo kadru un tā vēstījumu.

"Linda karalienes statusā! Tiešām super!!!!!", "Fantastiski izskaties!", "Valdnieces maģiskais šarms! Lieliska!!", "Gaisma vairo skaistumu!! Eleganti!!", "Patiešām karalienes titula cienīga", "Ļoti skaits kronis. Ja mēs visas iemācītos valkāt kroņus, vai vismaz domās tādu katru dienu uzliktu galvā, mūsu pleci atliektos, muguras iztaisnotos un gaisma apspīdētu mūsu sejas tā, ka to ieraudzītu visi, kas mūs uzlūkotu," daudzajos komentāros raksta Lindas sekotājas.

Jau vēstīts, ka Mūrniece, kas viesnīcu "Hotel Roma" vada kopš 2013.gada, atklājusi, ka tajā ir kāds "patstāvīgais iedzīvotājs" - spoks vārdā Hanss.

Mūrniece stāsta, ka spokam mēdz būt gan labs, gan slikts garastāvoklis. Piemēram, kad viesnīcas darbinieki mēģinājuši rēgam iedot uzvārdu (nosaucot viņu par Klausu), tas laikam viņam nav paticis, jo nākamajā dienā viesnīca bija noplūdusi. Savukārt, kad Jaungada svinībās kāds esot pasmējies par spoku, nākamajā dienā esot bijušas nobrukušas kasu sistēmas tā, ka tās vairs nebija atjaunojamas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:21

Jaunākās diskusijas