Vietējā TV šovu zvaigzne Jeļena laidusi pasaulē meitiņu

tautaruna.lv 24.marts 2021, 18:32
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Latvijas TV šovos "Saimnieks meklē sievu", "Lauku sēta" atlasē, kā arī "Plus/mīnus ĪSTAIS" iepazītā Jeļena Karadžana (iepriekš Petrova) dalījusies ar priecīgu vēsti - pasaulē nākusi viņas meita.

Jeļena lielo dienu sīki dokumentējusi vietnē Instagram, kur saviem sekotājiem parādījusi, kā ierodas Rīgas dzemdību namā. Tāpat "stāstiņos" viņa atklāj, ka pēc vakardienas izmeklējumiem ārsti nolēmuši, ka meitiņai laiks nākt pasaulē.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Meitiņa esot nedaudz mazāka nekā pēdējās grūtniecības dienās pieņemts un, tā kā vēl pusotru nedēļu bērnam būtu kaitīgi atrasties mātes klēpī, nolemts stimulēt dzemdības.

Nelielajos video Jeļena izrādīja, kāda ir viņas palāta, tāpat dzemdību zāle, kā arī dzemdību nama pusdienu piedāvājumu. Topošā māmiņa norāda, ka tik lielu porciju nav nācies ēst, taču tikusi ar to galā.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Jau trešdienas pēcpusdienā Jeļena paziņoja, ka pasaulē nākusi meitiņa, kurai dots vārds Stefānija Asya Karadžana.

Gada sākumā jau ziņojām, ka Jeļena apprecējusies Turcijā. Sieviete dalījās ar kadriem no kāzām ar gaidāmā mazuļa tēvu.

TV šova ”Saimnieks meklē sievu” iespaidīgākā un visspilgtākā dalībniece Jeļeņa, kura neslēpa, ka sevis uzlabošanas procedūrām iztērējusi aptuveni 10 000 eiro, stāstīja, ka naudu operācijām sākusi krāt no 16 gadu vecuma.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas