Negaidīti atgriežas Magones vīrs un izvēršas pamatīgs skandāls

tautaruna.lv 23.marts 2021, 9:12
 
Ekrānuzņēmums
Šutovu ģimenē izraisījies kārtējais skandāls, kad negaidīti no ārzemēm atgriezies Magones vīrs Žanis.

Kā STV pirmā! kanāla šovā "Slavenības. Bez filtra" atklāj Magone, vīra pārrašanās bijusi ļoti negaidīta.

Magone neslēpj, ka par pēkšņo vīra atgriešanos ir nepatīkami pārsteigta, jo Žanis sievu par saviem plāniem nebija informējis.

Kā raidījumā atklāj pats Žanis, viņš gribējis ģimenei sagādāt pārsteigumu, bet Magone vīra rīcībā saskata greizsirdības motīvus.

Laulāto draugu satikšanās izvērtusies skandālā. Kamēr Žanis šovā apgalvo, ka bija iereibis, taču noteikti nebija ne piedzēries, ne agresīvs, lai no viņa nobītos, Magone neslēpj, ka bēgusi no vīra un pat izsaukusi policiju.

Magone atklāti stāsta, ka bērnībā piedzīvotais raisījis viņā trauksmi un bailes, ka vīrs varētu būt vardarbīgs pret viņu, tāpēc metusies bēgt. Tikmēr Žanis norāda, ka dzinies pakaļ sievai, jo uztraucies par viņu un nav grasījies pret sievu pacelt roku.

Jau vēstīts, ka Žanis gada sākumā devās uz ārzemēm peļņā, atstājot Magoni ar bērniem pārvaldīt ģimenes saimniecību. Tikmēr Magone neslēpja, ka abu attiecībās iestājusies krīze un laiks atsevišķi palīdzēšot saprast, ko darīt tālāk.

Kamēr Žanis atradās ārzemēs, pie Magones viesojās dzejnieks Jans Ikess, kas raisīja vīra greizsirdību un viņš pat sievai pierpasījis šķiršanos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:36

Jaunākās diskusijas