Pēc Harija un Meganas intervijas vēl viena zvaigzne vēlas runāt ar Opru

tautaruna.lv 21.marts 2021, 19:50
 
Reuters/Scanpix/Leta
Pēdējā laikā ārvalstu medijos daudz tiek apspriesta dziedātājas Britnijas Spīrsas dzīve, kad dokumentālā filma par dziedātāju atklājusi daudzas šokējošas nianses. Britnija vēlas pati pastāstīt par savu dzīvi un uz šādu lēmumu viņu pamudinājusi prinča Harija un Meganas Mārklas sniegtā intervija Oprai, raksta "Mirror".

Britnija jūtoties iedvesmota uzticēt savu dzīves stāstu Oprai Vinfrijai, kad noskatījusies atklāto interviju ar Hariju un Meganu.

Dziedātāja bijusi ļoti aizkustināta pēc intervijas un cer, ka varēs dalīties arī ar savu stāstu. Avots medijam atklājis, ka Spīrsu dziļi skāris Meganas stāsts, jo arī viņa jūtoties iesprostota un cīnās ar mentālās veselības izaicinājumiem.

Avots norāda, ka Britnija šobrīd cīnās, lai atgūtu kontroli pār savu dzīvi.

Kopš 2008. gada Spīrsas finanses kontrolē viņas tēvs Džeimijs Spīrs, kas nozīmē, ka dziedātāja visus šos gadus nav varējusi pieņemt nevienu būtisku dzīves lēmumu bez tēva piekrišanas.

39 gadus vecā dziedātāja apgalvo, ka vēlas atbrīvoties no tēva kontroles un tiesā panākusi, ka kontroli pār viņas finansēm šobrīd tēvs dala ar konsultantu grupu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:35

Jaunākās diskusijas