FOTO: Aktrise pamet kino, lai glābtu Covid-19 pacientus

tautaruna.lv 20.marts 2021, 16:47
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Bolivudas zvaigzne Šikha Malhotra pametusi kino un sākusi strādāt par medmāsu, lai glābtu Covid-19 pacientus, ziņo Al Jazeera.

25 gadus vecā aktrise ir piedalījusies vairākos veiksmīgos filmu projektos, bet, kad koronavīrusa pandēmija tika pasludināta viņas dzimtajā pilsētā Mumbajā, māksliniece, kurai ir medmāsas diploms, devās brīvprātīgi strādāt uz slimnīcu.

“Vispirms esmu medmāsa un pēc tam aktrise. Redzot dzīvi un nāvi, tik daudz emociju, laimes, skumju, kas mani mainīja, es kļuvu nobriedušāka, ” sacīja Malhotra.

Viņa atklāja, ka nolēma piedalīties brīvprātīgajā darbā, jo viņu iedvesmoja citi medicīnas darbinieki, kuri glābj pacientus ar COVID-19.

Strādājot pati zvaigzne saslima ar koronavīrusu, tāpēc viņai mēnesi nācās pavadīt slimnīcā. Drīz pēc atveseļošanās viņa piedzīvoja insultu, aktrises labā ķermeņa puse bija paralizēta.

Par laimi, tagad Šikha ir pilnībā atveseļojusies un grasās atgriezties pie savas aktrises karjeras. Vienlaikus viņa piebilda, ka turpinās palīdzēt pacientiem, ja radīsies šāda vajadzība.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas