"Nav valstī līdera"; Mūrniece velta skarbus vārdus valdībai

tautaruna.lv 13.marts 2021, 12:44
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Uzņēmēja Linda Mūrniece intervijā Mainotam Vecvagaram raidījumā "Vipkonekšn sarunas" atklāti paudusi savu viedokli par valdības darbu jaunā koronavīrusa krīzes laikā.

Mūrniece norāda, ka viņai nepatīk tas, ka valdība rīkojas ļoti haotiski.

"Nav nekādas īstas krīzes komunikācijas, nav nekāda uzmundrinājuma cilvēkiem. Atbalsts uzņēmējiem ir absolūti haotisks, brīžiem nesaprotams un dažos gadījumos ļoti negodīgs. Es uzskatu, ka jau sākotnēji vajadzēja palīdzēt katram, neatkarīgi no tā, kas viņš ir, ko viņš dara, vai viņš ir uzņēmējs, vai viņš ir pensionārs, vai viņš ir zīdainis," intervijā pauž Mūrniece.

Viņa uzskata, ka valdībai bija jāizmanto "helikoptera naudas" princips (valdība izmaksā cilvēkiem naudu, lai palielinātu viņu pēcnodokļu ienākumus, mudinot cilvēkus to tērēt - red.), kas, viņasprāt, ietaupītu gan laiku, gan resursus, gan veidotu labāku izpratni cilvēkos.

"Šobrīd dažiem palīdz, dažiem nepalīdz. Uzņēmumi brūk. Uzņēmumi likvidējas. (...) Gaismas tuneļa galā nav un neviens arī to nesola. Nav, nav valstī līdera, kurš iznāktu priekšā un teiktu - būs viss kārtībā, pat ja viņam pašam tā nešķiet, tas ir tas, kas kārtīgam līderim ir jādara, " uzskata uzņēmēja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:10

Jaunākās diskusijas