Mūrniece par viesnīcu: Cerības pazudušas

tautaruna.lv 11.marts 2021, 10:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Uzņēmēja Linda Mūrniece sociālajā vietnē Facebook dalījusies ar emocionālu ierakstu gadu pēc tam, kad bijis jāatvadās no viesnīcas "Hotel ROMA" darbiniekiem.

Mūrniece ierakstam pievienojusi zīmīgu attēlu ar aizdegtām svecēm pie viesnīcas loga.

"Šodiena vai rītdiena vai kāda no nākamajām dienām bija diena pirms gada. Kad izjuka mūsu otrā ģimene. Mēs pazaudējām pamatu zem kājām. Pazaudējām otrās mājas. Pazaudējām darbu, mūsu ikdienu, viens otru.

Es paliku gandrīz viena. Mūsu visu lolotajā Romā. Neviens nevar iedomāties tās sajūtas, ar kādām pavadīju katru savējo, kurš aizgāja...

Klients pirmajā vietā? Nē! Darbinieks pirmajā vietā. Tas, kurš klientam nodrošina labsajūtu un neliek bosam vilties. Tā vienmēr esmu domājusi.

Arī mūsu pēdējais klients aizgāja šajās dienās pirms gada. Tas bija tā... skumji. Tomēr kad manējie viens pēc otra gāja prom. Tā jau bija nolemtības sajūta...

Ir pagājis gads. Cerības pazudušas. Ilūzijas sabrukušas. Ir realitāte. Bet pāri visam tā sajūta - man pietrūkst manas otrās ģimenes. Ļoti.

Es aizveru acis un kā filmās redzu to čalu un ikdienu, kāda mums bija. Atveru acis un redzu realitāti - manējie izgāja it kā pusdienās un neatgriezās, jo vairs nevajadzēja.

Ir lietas un priekšmeti. Trauki un gultas. Ir māja. Ir durvis un logi. Nav viesu, nav kolēģu, nav dzīvības.

Mana mīļā otrā ģimene. Man ļoti pietrūkst mūsu daudzo gadu kopā. Un pat mūsu strīdu pietrūkst...

Man bija liels gods strādāt kopā ar jums, mana lieliskā Romas ģimene," raksta Linda.

Viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece 2020. gada martā paziņoja, ka viesnīca uz laiku tiek slēgta.

"Lai kā nemēģinātu optimizēt izdevumus, esam pagaidām slēguši viesnīcu…. Nav ne jausmas, kas notiks tālāk. Ar mums, ar mani un manējiem," mikroblogošanas vietnē Twitter rakstīja Mūrniece.

Jau vēstīts, ka pagājušā gada aprīlī Mūrniece atklāja, ka viņas vadītajam uzņēmuma ir milzīgs parāds. "Mana uzņēmuma parādi šobrīd ir 100 000 eiro. Izklausās baisi un es nevaru iedomāties, cik tieši daudz naudas banknotēs tas ir. Parāds, jo sliktais gada sākums, kurš labos laikos uz šo mirkli jau būtu nosegts kā katru gadu. Tagad ir tā, kā ir," situāciju klāstīja uzņēmēja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas