Rozīte: Prāta barība man ir svarīgāka par ēdienu

tautaruna.lv 7.marts 2021, 18:51
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Televīzijas šovu un pasākumu vadītāja Anna Rozīte nesen kļuvusi par uztura speciālisti, taču atzīst, ka, iespējams, nedomā apstāties pie sasniegtā.

Par saviem nākotnes plāniem Anna stāstīja intervijā žurnālam "Ieva". Tomēr arī saviem sekotājiem Instagram Anna atzina, ka viņai prāta barība ir vēl svarīgāka par ēdienu. Tāpēc, viņai jau patreiz ir dažādi varianti, kur varētu turpināt studijas, apgūstot kaut ko jaunu.

"Man tas sevī kopumā patīk, bet tomēr pēdējos gados vairākus manas dzīves brīžus pabojājis tas, ka vēlos daudz un uzreiz."

Viņa atzina, ka bieži vien uzņemas par daudz darba, jo liekas, ka tas viss, kas viņai patīk un ko viņa vēlas, būs viegli izdarāms. Tomēr laikā, kad ieplānotais ir jārealizē praktiski, tas prasa ļoti daudz laika un resursu.

Anna pauda, ka pēdējos četrus gadus ir bijusi ļoti aizņemta ar mācībām, kas ir prasījis ļoti daudz enerģiju. Tomēr šajā grūtajā posmā, viņa ir paspējusi realizēt dažādus projektus.

"Tikai pēc tam saprotu, ka viss ir vienā laikā posmā… Bet studijas, ģimene, dažādi pienākumi mājās jau uz to brīdi nepazūd…"

View this post on Instagram

A post shared by Anna Rozite ❤️ (@rozite)

Viņa atzina, lai arī viņai patīk viss iesāktais, taču ir problēmas ar laika aprēķināšanu un resursiem. Tādējādi ciešot dažādi projekti, par kuru gala rezultātu Anna nav sajūsmā.

Viņa aicina ikvienu aizdomāties brīdi, kad vēlaties pieņemt kādu lēmumu un iesaistīties jaunās avantūrās, uzņemties jaunus pienākumus, vai tam pietiks laika.

"Tāpēc viena no būtiskākajām lietām, ko man gribētos iemācīties, ir dzīvot lēnāk, mierīgāk, neuzkraut sev par daudz."

Jau vēstīts, ka pēc vairāku gadu ilgas studēšanas Anna ir ieguvusi jaunu profesiju. Anna četrarpus gadus studēja Rīgas Stradiņa universitātē. "Es gaidīju šo dienu vairāk kā savu dzimšanas dienu (kas būs jau nākamnedēļ!) Lai pateiktu, ka mani sauc Anna un es esmu uztura speciāliste!!!!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas