FOTO: Horens Stalbe dalās ar īpašām jaunības dienu fotogrāfijām

Anete Ošleja 6.marts 2021, 15:36
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Multimākslinieks Horens Stalbe pavisam drīz, pirmdien, 8. martā svinēs savu 50 dzimšanas dienu. Saviem Instagram sekotājiem viņš dalās ar pavisām īpašām atmiņām.

Atskatoties uz aizgājušajiem gadiem, Horens izlēmis savus sekotājus iepriecināt ar vairākām fotogrāfijām.

Multimākslinieks šobrīd ir publicējis fotogrāfijas, kurās ir redzams pirms vairākiem gadiem.

"Kopā ar Jums vēlos doties virtuālā ceļojumā, jo bez pagātnes nav nākotnes! Lūk mani dzīves pirmie 10 gadi," tā pirmo bilžu galeriju komentē Horens.
View this post on Instagram

A post shared by Horen Stalbe (@horenstalbe)

Bildēs viņš ir redzams kopā ar savu ģimeni un viens pats dažādos dzīves mirkļos.

Tomēr, lai atskatītos uz aizgājušajiem gadiem, Horens savu ieskatu jaunībā turpināja ar otras galerijas publicēšanu. Nākamajās bildēs ir iespējams ielūkoties, kā mākslinieks izskatījās divdesmit gados.

View this post on Instagram

A post shared by Horen Stalbe (@horenstalbe)

Viņa sekotāji atzinīgi vērtēja foto mirkļus no Horena jaunības.

"Wouw, kas pa fričeni," tā komentēja kāda sekotāja. Fotogrāfijās ir redzams, ka Horens arī jaunībā varēja lepoties ar iespaidīgu frizūru.

Horens Stalbe ir Latvijas mūziķis, grupas Riga Reggae solists. 1990. gadā viņš dibināja grupu Fuck Art. Videoklips tās dziesmai For Black Man Christmas No Weekend kļuva par pirmo Latvijas videoklipu, kas tika rādīts MTV. Grupa 1995. gadā uzvarēja «Liepājas dzintarā». 2002. gadā Horens piedalījās konkursā «Eirodziesma 2002» un duetā ar Lindu Leen mēģināja iegūt tiesības pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā. Savukārt no 2009. līdz 2013. gadam viņš vadīja niršanas klubu «Baltika» Ēģiptes kūrortā Dahabā. Kopš 2014. gada Horens Stalbe ir grupas Riga Reggae solists un līderis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:25

Jaunākās diskusijas