Latvijas TV šovu zvaigzne jau 9. grūtniecības mēnesī un gatava ieraudzīt savu meitiņu

tautaruna.lv 5.marts 2021, 19:14
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
TV šovā "Saimnieks meklē sievu" iepazītā Jeļena Karadžana atklājusi saviem sekotājiem, ka jau ir 9. grūtniecības mēnesī un ar nepacietību gaida ieraugam savu meitiņu.

"Te, nu, ir pienācis mūsu pēdējais 9. grūtniecības mēnesis, un atlika vēl tikai mēnesītis līdz meitiņas sagaidīšanai! Šodien bijām uz ultrasonogrāfiju, un esmu ļoti priecīga, ka meitiņa aug veselīga!

Lai gan svara ziņā nedaudz atpaliekam no saviem vienaudžiem, taču mums vēl ir 4 nedēļas, lai uzņemtu vēl dažus gramus vai pat kilogramus klāt. Šis mēnesis mums būs gatavošanās un uztraukuma pilns.

Paldies dūlai Sanitai, kas tik labi un saprotami pasniedz savas lekcijas, kā arī dod spēcīgu atbalstu un labākos ieteikumus saistībā ar visu dzemdību un pēcdzemdību periodu! Dzemdību soma gandrīz jau gatava, un esmu gatava jebkurā brīdī sagaidīt savu mazulīti pasaulē," saka Jeļena.

Gada sākumā jau ziņojām, ka Jeļena apprecējusies Turcijā. Sieviete dalījās ar kadriem no kāzām ar gaidāmā mazuļa tēvu.

TV šova ”Saimnieks meklē sievu” iespaidīgākā un visspilgtākā dalībniece Jeļeņa, kura neslēpa, ka sevis uzlabošanas procedūrām iztērējusi aptuveni 10 000 eiro, stāstīja, ka naudu operācijām sākusi krāt no 16 gadu vecuma.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:21

Jaunākās diskusijas