Latviešu modele, būdama stāvoklī, pārslimo Covid-19

tautaruna.lv 5.marts 2021, 19:30
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Nesen vēstījām, ka priecīgu ziņu saviem sekotājiem vietnē Instagram paziņojusi ASV dzīvojošo latviešu modele Ginta Lapiņa - viņa jūlijā kļūs par māmiņu. Atbildot savu sekotāju jautājumiem, Ginta atklāja, ka pārlsimoja Covid-19, būdama stāvoklī.

Ginta stāsta, ka sākotnēji uzzinājusi, ka gaida mazuli, bet drīz pēc tam par inficēšanos ar Covid-19.

"Es uzzināju, ka man ir Covid-19, dienu pēc tam, kad sapratu, ka esmu stāvoklī jau gandrīz divus mēnešus. Nenoliegšu, tas bija ļoti grūts posms man emocionāli. Es ļoti pārdzīvoju, vai bēbim viss būs kārtībā. Kā arī pie ārsta varēju tikt tikai pēc Covid izslimošanas," atklāta bija modele.

Jau vēstījām, ka Lapiņa, kura šobrīd dzīvo Amerikā, sociālajos tīklos atklājusi, ka izslimojusi Covid-19 un dalījās pieredzē par piedzīvoto.

Ierakstā Ginta atklāja, ka vairākas nedēļas viņai bija jāpaņem pauze. "Tas bija ellīgs brauciens ar kāpumiem un kritumiem. Esmu pateicīga, ka mans ķermenis to uzveica. Es zinu, ka vīruss katru ietekmē atšķirīgi. Dažas dienas tas pārņēma manu domāšanu un prātu. Bet tagad esmu vesela, esmu svētīta un atpakaļ," rakstīja Lapiņa.

Ginta Lapiņa ir latviešu modele, kura karjeru sāka 2005. gadā. 2008. gadā parakstījusi līgumu ar Women Management modeļu aģentūru. Piedalījusies vairāku ievērojamu dizaineru modes šovos. Fotogrāfijas iekļautas dažādos modes žurnālos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:36

Jaunākās diskusijas