Eksperte: Harija žesti nodod viņa patiesās jūtas par karaļnamu

tautaruna.lv 6.marts 2021, 14:22
 
Reuters/Scanpix/Leta
Pirms slavenās Opras intervijas, kura gaidāma 7. martā, princis Harijs paspējis piedalīties ASV populārā šova vadītāja Džeimsa Kordena raidījumā "An Afternoon with Prince Harry & James Corden". Sarunas laikā princis atklāti runājis par karaļnamu un Meganu, taču ķermeņa valodas eksperte Džūdija Džeimsa "The Mirror" apgalvo, ka prinča žesti liecina par pretējo sacītajam.

Sarunā ar Džeimsu Kordenu princis Harijs runājis gan par dzīvi karaļnamā, gan attiecībām ar sievu Meganu Mārklu.

Kordens arī lūdza Harijam izskaidrot, kāpēc viņš pametis savus karaliskos pienākumus, uz ko princis norāda, ka viņi nekad tos nav pametuši, viņi ir "atkāpušies", lai pasargātu savu ģimeni.

Kamēr Harijs apgalvo, ka turpinās pildīt savus karaliskos pienākumus, eksperte Džūdija Džeimsa uzskata, ka viens no viņa žestiem liek domāt citādi. "No vienas puses Harijs saka nē, nē, mēs esam atkāpušies nevis pametuši pienākumus, norādot, ka vēlas tos turpināt pildīt un būt daļa no karaliskās ģimenes, bet ķermeņa valoda liecina par ko citu. Runājot par karaļnamu, viņš izmanto ekstravagantu žestu, pametot roku uz aizmuguri [video skatīt 11.30 - red.]," norāda eksperte.

Šis esot noraidošs žests, kas pēc viņas ieskatiem nozīmē to, ka Harijs vēlas sākt savu dzīvi ASV nevis atgriezties Lielbritānijā. Viņa ir teju pārliecināta, ka Harijs nav pārliecināts, kādi ir viņa nākotnes nodomi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas