Lindas Mūrnieces bijušais vīrs pirmo reizi runā par šķiršanās iemesliem

tautaruna.lv 2.marts 2021, 13:09
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Liepājnieks Agris Freibergs, kas pagājušā gada novembrī apprecējās ar uzņēmēju un bijušo iekšlietu ministri Lindu Mūrnieci, Martas Martinsones materiālā "Agris Freibergs: "Es nevēlējos laulību uz pāris mēnešiem" izdevumā "Kas Jauns" runā par abu šķiršanās iemesliem.

Lai arī Agris nevēlas runāt par šķiršanās iemesliem visos sīkumos, viņš atklāj dažas no niansēm. Piemēram, Freibergs domā, ka šādu lēmumu, iespējams, ietekmēja pandēmija - abi bija apjukuši.

Viens no būtiskākajiem faktoriem, kas traucēja attiecībām, bija attālums, jo Agra dzīve rit Liepājas pusē, bet Linda dzīvo Rīgā.

Viņš uzsver, ka šādā vecumā kardināli mainīt dzīvesvietu ne visi var, tas arī noteikti bija viens no šķiršanās iemesliem.

"Kad bijām precēti, braucām viens pie otra ciemos. Mums kopīgu māju nebija. Katram bija sava vide, savi tarakāni. Un otra tarakānus ir grūti pieņemt. Man bija grūti un domāju, ka arī Lindai bija grūti. Katram sava sadzīve, katram savi paradumi," pauda Freibergs.

Kā vēstījām iepriekš, divus mēnešus pēc kāzām viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece ļāvusi noprast, ka šķīrusies ar liepājnieku Agri Freibergu.

Ja vēl nesen pāris soctīklos dalījās ar kopīgām bildēm, tad vēlāk Linda no saviem soctīklu profiliem dzēsa vīra uzvārdu, atkal sevi pozicionējot kā Lindu Mūrnieci. Savukārt viņas laulātais draugs Agris Freibergs izlaboja attiecību statusa ailīti, kurā līdz šim bija norādīts “precējies”. Tagad tur vairs nav norādīta informācija par attiecībām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:54

Jaunākās diskusijas