Teterovskis pamatīgi samulsis par valdības lēmumiem

tautaruna.lv 2.marts 2021, 15:12
 
Vladislavs Proškins/F64
Diriģents Ints Teterovskis kanāla Rīga TV 24 raidījumā "Preses klubs" paudis viedokli par valdības pieņemtajiem lēmumiem un sabiedrības informēšanu Covid-19 krīzes laikā.

Teterovskis norāda, ka šobrīd rodas iespaids, ka nozares, kuras skaļāk izsaka savas pretenzijas, spēj panākt ierobežojumu atvieglojumus.

Viņš uzskata, ka ministri krīzes laikā neskatās uz "spēles laukumu kopainā", bet "reaģē uz kairinājumu", kas rada neizpratni sabiedrībā.

"Kā tikko atļāva tagad frizieriem, es arī uzreiz klauvēšu - dodiet atpakaļ manam amatierkorim viens pret vienu. Kur ir problēma? Kaut vai piecu metru attālumā. Es nevaru vispār neko darīt ar saviem koristiem. Kāpēc es nevaru viens pret vienu strādāt? Es pat neskaros klāt nevienam. Es izvēdinu, izdezinficēju telpas un laižam. Kur problēma?" - neizpratnē ir Teterovskis.

Jau vēstīts, ka no 1. marta atļauts sniegt manikīra, pedikīra, podologa un friziera pakalpojumus, paredz valdības lēmums.

Tāpat varēs organizēt individuālas fotosesijas ārtelpās.

Varēs organizēt bēru ceremonijas arī iekštelpās, kur var piedalīties ierobežots cilvēku skaits un jānodrošina visu epidemioloģiskās drošības prasību ievērošana Covid-19 izplatības ierobežošanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas