Sedokova ar skandālu pamet TV šovu, nenoskatoties sižetu ar Jāņa Timmas māti

tautaruna.lv 1.marts 2021, 12:09
 
Tass/Scanpix/LETA
Ukraiņu izcelsmes dziedātāja Anna Sedokova, kas ir precējusies ar latviešu basketbolistu Jāni Timmu ar skandālu pameta humorista Maksima Galkina vadīto TV šovu.
Raidījuma tēma bija veltīta mūsdienu Pelnrušķītēm un viņu ceļam uz laimi. Taču raidījuma veidotāju sižets Sedokovu tik ļoti aizvainoja, ka viņa studiju pameta, turklāt izdarīja to pirms otrā sižeta (interviju ar Jāņa Timmas māti Ausmu).

Sižetā par Sedokovu tika stāstīts par viņas erotiskajām fotogrāfijām un privātās dzīves peripētijām. Tika piebilsts, ka Timma ir Annas ceturtais vīrs.

"Ļoti nepatīkams, tendenciozs sižets. Ne jau manis dēļ, bet mana vīra dēļ. Es neprātīgi mīlu šo cilvēku, viņš ienāca manā dzīvē un padarīja mani beidzot laimīgu. Sižetā visu laiku atkārtots: viņa tikai precas un uzreiz šķiras! Jā, kādam paveicas ar pirmo piegājienu atrast savas dzīves vienīgo mīlestību, man diemžēl tā nesanāca. Es neuzticos vīriešiem un esmu pieļāvusi daudz kļūdu. Bet cilvēks, kurš veidoja šo materiālu, nosoda sievieti par to, ka viņa tiecas uz laimi. Vai man vajadzēja palikt kopā ar vīru, kurš dzer? Vai būt - kā mana māte teica - nevienam nevajadzīgai šķirtenei?" pauda Sedokova.

Taču brīdī, kad Galkins pieteica sižetu, kurā būtu arī Jāņa Timmas mamma Ausma, Sedokova sacīja: "Un jūs uzskatāt, ka pēc šī sižeta būtu pareizi rādīt mana mīļotā cilvēka mammu? Šo lielisko un gaišo cilvēku?"

Dziedātāja piebilda, ka viņai ar vīra māti ir lieliskas attiecības un, pieklājīgi atvadoties, pameta TV studiju.

To, ka abām ir lieliskas attiecības sižetā apstirpināja arī Jāņa mamma, kas vēl pirms Timmas un Sedokovas ierašanās Rīgā stāstīja, ka abas iepazīstinātas sākotnēji virtuāli pēc tam, kad Jānis Annu bildināja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas