Zināmas skandalozas detaļas, ko Harijs un Megana atklājuši intervijā Oprai

tautaruna.lv 1.marts 2021, 11:46
 
Ekrānuzņēmums/CBS
Jau vēstīts, ka 7. martā tiks translēta prinča Harija un Meganas Mārklas intervija Oprai. Šobrīd notiek uzfilmētā videomateriāla montēšana, taču jau ir publicēti pirmie kadri un video no intervijas, atklājot dažas no lietām, ko pāris pastāstījis, raksta "The Mirror".

Telekanāls CBS publicējis klipus no gaidāmās intervijas. Megana bija tērpusies melnā kleitā ar apdruku un intervijas laikā glāstījusi grūtnieces vēderu, kamēr Harijs gaišā uzvalkā atradies viņai blakus.

Kā dzirdams video, Opra Meganai jautā, vai viņa pati izvēlējusies "apklust" vai pāris ticis "apklusināts". Tāpat dzirdams, ka intervētāja saka Meganai, reflektējot uz viņas atbildi,ka tas ir bijis "gandrīz neizturami, izklausās, ka tas bija lūzuma punkts".

Tikmēr zināms, ka Harijs intervijā pauž, ka ir nobažījies, ka "vēsture var atkārtoties". Nojaušams, ka tādejādi viņš atsaucas uz savu māti, prncesi Diānu, kura mira autoavārijā Parīzē 36 gadu vecumā.

"Man ir atvieglojuma sajūta un esmu laimīgs, ka varu šeit sēdēt un runāt ar tevi un man blakus ir mana sieva. Jo es nevaru iedomāties, kā tas bija viņai [princesei Diānai- red.] šo procesu piedzīvot vienai daudzos gadus atpakaļ. Tas ir neiedomājami grūti mums abiem, bet mēs vismaz viens otram esam," intervijā pauž Harijs.

Klipos Vinfrija saka, ka neviens temats nav bijis tabu un pārim pauda, ka viņi "pateikuši dažas ļoti šokējošas lietas".

Februārī Bekingemas pils pavēstīja, ka pāris vairs neatgriezīsies pie karalisko pienākumu pildīšanas.


Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas