Soctīklos sajūsminās par to, ko paveikusi Elīna Didrihsone

tautaruna.lv 26.februāris 2021, 11:30
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Kāda mikriblogošanas vietnes Twitter lietotāja esot piedzīvojusi "reālu šoku", apskatot veikala "Butterfly" īpašnieces un skandalozās influenceres Elīnas Didrihsones profilu Instagram.
Twitter lietotāja neslēpa apbrīnu par to, ka jaunā sieviete panākusi, ka viņai ir 77,5 tūkstoši sekotāju.

"Iemetu aci Elīnas Didrihsones lauciņā. Reāls šoks! Jauna sieviete spēj panākt, ka viņai ir 77,5 tk sekotāju? Paskatījos pati uz sevi. 1) paplukušo izskatu, 2) cik sekotājus es varētu savākt? Tomātu fanus - kādus 2, grāmatu - 8, suņu fanus - 25. Runcis Hārlijs kudī slavenāks par mani," raksta soctīklu lietotāja, uzsverot, ka viņa tā nespētu.

"Ja godīgi - jūtos ārkārtīgi iespaidota. Pilnīgi apzinos, ka es tā nekad nespētu. Ne izskatīties, ne tā to visu veidot, ne arī sevi tā pozicionēt. Apbrīnojams darbs, prasme, spēja, fiziskie dotumi, ka tik lielam skaitam cilvēku tas ir interesanti," viņa piebilst.

Tikmēr komentāros tiek norādīts, ka influencera darbs nav viegls.

"Influencerēšana ir smags pilna laika darbs. fotosesijas, aksesuāri, grims, teksti, bilžu atlase utt. un kā blakusefekts - jābūt gatavam uz publiskiem skandāliem utt., kas, no otras puses - veicina atpazīstamību," teikts kādā komentārā.

Savukārt vēl daļa komentētāju raksta, ka noteikti negribētu šādu slavu.

Jau vēstīts, ka influencere Elīna Didrihsone nonāca viedokļu krustugunīs, kad vietnē Instagram pauda viedokli par homoseksuālām attiecībām, liekot cilvēkiem saprast, ka viņa šādu attiecību modeli nesaprot. “Šī tēma man ir absolūti nepieņemama. Es viņu nesaprotu, nekad nesapratīšu un nekad neatbalstīšu. Sākumā domāju, vai man par šo tēmu ir jārunā, taču sava nostāja man noteikti jāpasaka - esmu kategoriski pret!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:36

Jaunākās diskusijas