Viktorija Vailda atklāj, kā samaksājusi iespaidīgās summas par plastiskajām operācijām

tautaruna.lv 25.februāris 2021, 19:29
 
Ekrānuzņēmums
Par Latvijas lielāko krūšu īpašnieci dēvētā Viktorija Vailda kanāla STV pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas" atklājusi, kā samaksājusi par iespaidīgajām pārvērtībām.

Viktorija atklāj, ka sākumā viņu finasniāli atbalstījis draugs. Vēlāk sieviete sniegusi intervijas televīzijā un žurnālos, kas ļāvis pašai nopelnīt.

Viņa arī atklāj summas, kādas izmaksā krūšu palielināšana. Sieviete atklāj, ka mazākas krūtis ir lētākas - trīs, četri tūkstoši, lielākas jau sasniedz septiņus tūkstošus. Vaildas iespaidīgā izmēra krūtis izmaksā 11 tūkstošus.

Vailda pārvērtību procesu sākusi Latvijā, taču, kad viņa vēlējusies lielākas krūtis, Latvijā esošie ārsti atteica: "Tik lielas netaisīs, jo viņu katalogā nav tik lieli implanti. Bet ārzemēs var pasūtīt speciālus implantus, kas ražoti tikai man."

Vailda arī pastāsta, ka viņas krūtīs "katrā ir tūktots trīssimts" mililitri. Taču sieviete atklāj, ka krūtis viņai ikdienas aktivitātēm netraucē, ja nu vienīgi sauļojot muguru, smiltīs jāizrok bedres krūtīm.

Kā vēstījām iepriekš, Viktorija Vailda bija atklājusi šokējošas detaļas par likstām, kādām nācies iet cauri - vienā no krūtīm radies caurums. Lai savestu kārtībā sievietes kuplās krūtis un saglābtu implantus bijis nepieciešams iztērēt 20 000 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas