Kašers vēršas pie cilvēkiem ar nopietnu vēsti

tautaruna.lv 25.februāris 2021, 16:12
 
Kaspars Krafts/F64
Pēc tuvas draudzenes bērēm, multimākslinieks Kaspars Blūms- Blūmanis jeb Kašers vērsies pie cilvēkiem ar nopietnu atziņu.

Mūžībā devusies Kašera bērnības draudzene Zane un šis gadījums licis multimāksliniekam daudz ko apsvērt. "Jā, es esmu šobrīd Talsos - tik tikko pēc bērnu ceremonijas atbraucu pie mammas. Tikai tagad man liekas es saprotu to, kas ir vispār noticis. Nenormāli skumji," šova "Slavenības. Bez filtra" video stāsta Kašers.

"Lai arī cik tas skarbi neizklausītos, es savu iespēju ar Zani parunāties, izrunāties nokavēju. Stulbu, vienkārši stulbu... rīcību un iemeslu dēļ, " atklāts ir vīrietis.

Pēc bērēm Kašers aicina citus neatlikt un pateikt skaļi sev svarīgajiem un mīļajiem cilvēkiem to, cik daudz viņi nozīmē.

"Mans aicinājums gan pašam sev, gan jums, mīļie skatītāji. Tiem cilvēkiem, kuriem varbūt jūs vēl neesat pateikuši, vai vēl neesat izrunājuši kaut kādas lietas - vienkārši samīļojiet viņus, uzrakstiet kādu ziņu, piezvaniet un pasakiet, cik īstenībā daudz viņi jums nozīmē. Es pavisam noteikti šo te mācību un pieredzi likšu lietā, jo nevienam rītdiena nav apsolīta, un mēs nezinām, cik ilgs ir mūsu laiks uz šīs zemes. Tāpēc ir svarīgi, ka mēs pasakam mūsu līdzcilvēkiem, cik ļoti daudz viņi mums nozīmē," pauž Kašers.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas