Aktrise Ieva Florence-Vīksne atklāj mazuļa dzimumu un vārdu

tautaruna.lv 23.februāris 2021, 14:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Aktrise Ieva Florence-Vīksne ar vīru Oskaru Florencu-Vīksni 14. februārī kļuva par vecākiem pirmdzimtajam. Ieva Anastasijas Kuzminovas materiālā "Viņi par to klusēja deviņus mēnešus!" izdevumā "Privātā dzīve" beidzot atklājusi gan mazuļa dzimumu, gan vārdu.

To, ka Ieva ir bērniņa gaidībās, zināja tikai paši tuvākie, tādēļ paziņojums par ģimenes pieaugumu pārsteidza arī daudzus pāra draugus un kolēģus.

Aktrise neslēpj, ka abi ar vīru bijuši saviļnoti, ka puika dienas gaismu ieraudzīja tieši Valentīndienā.

Dēlam dots vārds Leonards, un vecāki viņu mīļi sauc par mazo lauviņu Leo.

Gaidību laiku paturēt noslēpumā "palīdzēja" pandēmija, jo nekādi pasākumi nenotika un sabiedrībā pāris negozējās. Kā saka Ieva, viņa pilnībā nodevās grūtniecības laikam, iekārtoja ģimenes ligzdiņu, daudz laika pavadīja dabā un pilnveidoja krievu valodas zināšanas.

Jau vēstīts, ka negaidītu pārsteigumu saviem soctīklu sekotājiem nesen atklāja aktrise Ieva Florence-Vīksne - viņa kopā ar vīru aktieri Oskaru pasaulē sagaidījuši savu pirmdzimto.

"Esam pateicīgi mīlestībā par Tavu nākšanu Pasaulē šajā!" - īsi komentēja aktrise, kura pie foto arī norādījusi 14.02.2021. datumu, iniciāļus L. F-V. un zilu sirsniņu, kas licis sekotājiem minēt - vai bērniņš ir puika.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:38

Jaunākās diskusijas