Princis Viljams vēlas izlīgt ar Hariju

tautaruna.lv 26.februāris 2021, 18:00
 
Reuters/Scanpix/Leta
Brāļu attiecības jau vairākus gadus ir atsvešinātākas un 2019. gadā Harijs atzina, ka viņš un nākamais karalis Viljams ir izvēlējušies "atšķirīgus ceļus", raksta "The Mirror".

Princis Viljams cer, ka brāļa atteikšanās no karalisko pienākumu pildīšanas palīdzēs abiem uzlabot savstarpējās attiecības.

Pienākumi raisījuši spriedzi starp abiem un cerams, ka Harija atteikšanās no tiem palīdzēs brāļiem atjaunot attiecības, paudis avots. "Telegraph" ziņo, ka Viljams vēlas koncentrēties uz ģimenes saitēm un atjauno saikni ar jaunāko brāli.

Abu brāļu vidū jau vairākus gadus valda nesaskaņas.Tās eskalējās pagājušā gada sākumā, kad Harijs un Megana nāca klajā ar lēmumu atteikties no karalisko pienākumu pildīšanas.

Par brāļu attiecībām gada sākumā eksperti izteicās optimistiski, jo abi bija sazinājušies Ziemassvētku brīvdienu laikā.

Jau vēstīts, ka Harija un Meganas lēmums sniegt interviju Oprai atkal ir raisījis jaunu plaisu starp pāri un karaļnamu. Turklāt pāris stingi apgalvojis, ka neplāno kādreiz atgriezties pie karalisko pienākumu pildīšanas. Pavīdējušas ziņas, ka karaļnams grasās atņemt pārim visas viņu patronāžas tiesības un Harijs varētu zaudēt arī savus militārās pakāpes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:21

Jaunākās diskusijas