Aktrise Ieva Florence laidusi pasaulē bērnu

tautaruna.lv 15.februāris 2021, 18:44
 
Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency
Negaidītu pārsteigumu saviem soctīklu sekotājiem atklājusi teātra un TV seriālu aktrise Ieva Florence-Vīksna - viņa kopā ar vīru aktieri Oskaru Vīksni pasaulē sagaidījuši savu pirmdzimto.

Iepriecinošus jaunumus aktrise atklājusi ar foto, kurā redzama ar grūtnieces vēderiņu.

"Esam pateicīgi mīlestībā par Tavu nākšanu Pasaulē šajā!" īsi komentē aktrise, kura pie foto arī norādījusi 14.02.2021. datumu, iniciāļus L. F-V. un zilu sirsniņu, kas licis sekotājiem minēt - vai bērniņš ir puika.

Līdzīgu ierakstu Instagram veicis Oskars Vīksne, norādot datumu 14.02.2021, tos pašus iniciāļus un zilo sirsniņu. "Visa pateicība @ieva_florence, Tu esi Dieviete. Paldies Tev!" pateicas Oskars.

Septembrī aktrise Ieva Florence-Vīksne kanāla STV Pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas" atklāti runāja par ģimenes pieaugumu. "Man bij svarīgi [apprecēties], jo lai to ģimeni veidotu tev tomēr ir jābūt sievas godā," uzskata aktrise. Viņa norāda, ka neko nevar ieplānot un, ja būs lemts, tad viņa būs pateicīga.

Ieva Florence-Vīksne (28) ir latviešu aktrise un modele. 2017. gadā, iegūstot bakalaura grādu dramatiskā aktiera specialitātē, kļuva par Dailes teātra štata aktrisi. Dailes teātra izrādēs piedalās jau kopš 2014. gada. Kopš 2020. gada rudens Ieva Florence-Vīksne pameta darbu Dailes teātrī.

Zināma ar Ilzes lomu seriālā "Šķiršanās formula", Dinas lomu seriālā "Viņas melo labāk", Signes lomu seriālā "Eņģeļu iela 9. Pelnrušķītes mantojums", Lindas lomu filmā "Blēži" un Mirdzas lomu filmā "Dvēseļu putenis". Kopš 2015. gada vada STV raidījumu "Kurš kuru".

2019. gada oktobrī salaulajās ar aktieri Oskaru Vīksni, abi savu uzvārdu papildināja ar laulātā uzvārdu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:57

Jaunākās diskusijas