FOTO: "Jēzus..."; Intars Busulis šokē sekotājus ar kadru

tautaruna.lv 13.februāris 2021, 12:00
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Mūziķa Intara busuļa fani neslēpj pārsteigumu par dziedātāja publicēto kadru sociālajā vietnē Instagram, kurā Busulis pozē āliņģī.

Nav noslēpums, ka daudzas Latvijas slavenības aizraujas ar ziemas peldēm. Ar kadriem no peldēm ūdenstilpēs lielos mīnusos dalījušies tādi populāri cilvēki, kā influencere Madara Kiviča, juriste Ieva Brante, pasākumu vadītājs Armands Simsons ar sievu, bijušais basketbolists Kaspars Kambala un citi.

Ar peldēšanos laikā, kad termometra stabiņš noslīdējis krietni zem -10 grādiem, aizrāvies arī Busulis. Sociālajā bilžu vietnē Instagram viņš publicējis kadru, kurā redzams āliņģī, kā pats norāda komentārā, -16 grādu salā.

Komentāros par mūziķa izklaidi ziemā pārsteigumu neslēpj dziedātājs un televīzijas raidījumu vadītājs Lauris Reiniks. "Jēzus....",- raksta Lauris.

Arī režisors Intars Rešetins pievienojis komentāru: "Jesus. Visi aptrakuši. Mani nu nekādi tur nevarētu dabūt iekšā. Bet - respect!"

Jau vēstīts, ka pēc tam, kad Latvijas Radio 2 aptaujā "Muzikālā banka 2020" vērtīgākās dziesmas titulu ieguva Intara Busuļa dziesma "Dejo vientulību", savu viedokļi par skatuves kolēģa uzvaru pauda arī dziedātājs Lauris Reiniks.

"Apsveicu Intaru Busuli ar uzvaru Muzikālajā Bankā 2020! Es arī tev devu pirmo vietu! Bet dziesmu man pielipināja kaimiņiene, kura nonstopā lika, kad bija iešāvusi. Bet tu jau to stāstu zini. Priekā!" rakstīja Reiniks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas