Dzimšanas dienā Mūrniece publicē atklātu ierakstu

tautaruna.lv 28.janvāris 2021, 13:59
 
Ekrānšāviņš no Facebook
Bijusī ministre un "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece šodien svin dzimšanas dienu. Sociālajā tīklā Facebook Mūrniece saņēmusi neskaitāmus apsveikumus.

Arī Mūrniece publicēja ierakstu par godu savai dzimšanas dienai, kurā viņa atskatās uz paieto gadu. Viņa atklājusi, ka atkal un atkal var pārvarēt pati sevi.

"Tagad jau zinu visu, kas notika pēc tam. Visu, kas mainījās un visu, kas pazuda kā nebijis. Zinu visas asaras un stiprumu. Zinu cilvēkus - atnākušos, palikušos un aizgājušos. Zinu sevi.

Esmu mācījusies. Atkal tikt pāri krācēm un šķēršļiem. Mācījusies gribet būt vāja, bet sapratusi, ka tas varbūt kaut kad...
Esmu atklājusi, ka atkal un atkal varu pārvarēt pati sevi. Atklājusi, ka esmu spējīga uz neiedomājamām muļķībām. Atklājusi, ka arī tas viss paliek tajā gadā, kas līdz šodienai.
No šodienas kā tai bildē - prieka un laimes daudz. Šķēršļiem pāri - tikai valša solī. Jā - paturēt visus tos, kas man mīļi un mīlēt pašai sevi," raksta Mūrniece.
Savā dzimšanas dienā viņa saņēma neskaitāmus laba vēlējumus.
"Mīļā Linda! Esi vesela! Dzīvo ar mīlestību!Ļaujies emocijām,kuras patiesi saviļņo.Ja arī gadās kāds pušums,tad uzlīmē ceļmallapu un soļo tālāk! Daudz laimes!" teikts kādā komentārā.
Kā vēstījām, divus mēnešus pēc kāzām viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece ļāvusi noprast, ka, iespējams, šķīrusies ar liepājnieku Agri Freibergu.
Ja vēl nesen pāris soctīklos dalījās ar kopīgām bildēm, taču nu jaušams, ka pāra starpā ir radusies plaisa vai pat aiza, jo aizvadītajā nedēļā Linda no saviem soctīklu profiliem dzēsa vīra uzvārdu, atkal sevi pozicionējot kā Lindu Mūrnieci. Savukārt viņas laulātais draugs Agris Freibergs pirms dažām dienām izlaboja attiecību statusa ailīti, kurā līdz šim bija norādīts “precējies”. Tagad tur vairs nav norādīta informācija par attiecībām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:35

Jaunākās diskusijas