Kaspara Saulieša mērs ir pilns: Katram Latvijas iedzīvotajam vismaz 500 eiro pabalstu mēnesī

tautaruna.lv 30.janvāris 2021, 12:42
 
Romāns Kokšarovs/F64 Photo Agency
Savu neapmierinātību ar esošo situāciju Covid-19 pandēmijas laikā paudis latviešu hokejists Kaspars Saulietis, kura mērs esot pilns saistībā ar esošajiem ierobežojumiem un fakti, ka vēl pusgadu nevarēsim atgriezties pie ierastā dienas ritma.

"Mans mērs ir pilns, tas vairs nelien nekādos krastos! VĒL 6 mēneši jārēķinās ar esošajiem ierobežojumiem! Tagad iz dzīves, es pats biju tuvu tam, lai visu šito pabeigt bez mokām!

Cik vēl ir tādu cilvēku, kas turās uz pēdējās stīgas (morāli izjāti)! Cik daudz cilvēku ir, kas izdara pašnāvības, nodzeras, dēl visa šī Covid19 burbuļa?! Kāpēc mums nerāda citu statistiku! Cik mirst no onkoloģiskām slimībām, jo laikus nav veikta operācija, cik iet bojā ceļu satiksmes negadījumos, cik cilvēku nomirst, no tā, ka vienkārši ir pienācis vecums!? (es esmu noguris to skatīties)

Mūsu Valsts galvas nevar novirzīt līdzekļus mūsu nākotnei, bērniem, kur mēs 2x gadā zvanām un ziedojam pa 250 000 eiro - malači! Tik tagad veiktie testi dienā izmaksa 200 000-250 000 eiro, tagad mums līdzekļi ir!

Ja mēs tik droši jūtamies, tad katram Latvijas iedzīvotajam vismaz 500 eiro pabalsts mēnesī un varam sēdēt gaidīt tos labākus medību laukus!

Es neesmu nekādas kustības virzītājs, tas ir tīri mans viedoklis, bet tie, kas mums vēstī nākotni, baidās paši no savas ēnas, klausoties tās runas man ticības nekādas! Man apnicis skatīties uz tiem ģīmjiem, kas nevieš manī pārliecību - Vecais, pacieties, izlīdīsim!!!! P.S tas ko gribēju pavēstīt, ka visam ir kaut kāds mērs! Un redzot cilvēkus apkārt, limits ir sasniegts!" skarbs ir hokejists.

Jau vēstīts, ka veselības ministrs Daniels Pavļuts atzinis, ka pie normālas dzīves tuvāko pusgadu nevarēs atgriezties, jo nepieciešams pieredzēt radikālu saslimstības ar Covid-19 samazinājumu un nodrošināt plašu vakcīnu pieejamību.

Ja saslimstības samazināšanas temps būs tāds, kā iepriekšējās divās nedēļās, tad līdz epidemiologu nospraustajam mērķim - 200 gadījumiem uz 100 000 iedzīvotāju - varētu nokļūt pēc apmēram mēneša. Kā jau iepriekš vēstīts, sasniedzot divu nedēļu kumulatīvo gadījumu skaita jeb saslimstības līmeni 200 gadījumi uz 100 000 iedzīvotāju, būtu iespējams mazināt ierobežojumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:18

Jaunākās diskusijas